fbpx

Plavajoči hotel OFF – Pariz je bogatejši za hotel na vodi

Plavajoči hotel OFF v Parizu

Pariz je svetovna metropola, mnogi pa ga označujejo tudi kot mesto ljubezni, mesto tisočerih luči, mesto visoke mode, mesto kulture, mesto svetlobe, mesto odlične kulinarike ... Na listo atrakcij je zdaj dodal še plavajoči hotel OFF, sploh prvi hotel v Parizu na vodi. Nahaja se na Seni in že sprejema prve goste.

Pariz je bogatejši za plavajoči hotel. Francoska prestolnica je mesto prestiža, visoke mode, kakovostne hrane, okusnih vin, slaščičarn, presunljive arhitekture in visoke umetnosti (te dni tudi prestolnica nogometa), v katerem na svoj račun pridejo sladokusci, ljubitelji visoke umetnosti, nepoboljšljivi romantiki, fotografi, pohajkovalci, skratka vsi. Je mesto, ki nikoli ne izgubi svojega šarma, še dodatnega pa je pridobilo nedavno, ko so na Seni (reka je dolga 777 kilometrov) odprli plavajoči hotel OFF, ki je presenetljivo šele prvi plavajoči hotel v Parizu. Ponaša se tudi z atraktivnim lokalom in je še en razlog več, da obiščete francosko glavno mesto.

PREBERITE ŠE: Hoteli, ki bi morali biti tudi galerije

Pariz iz ''račje'' perspektive.
Pariz iz ”račje” perspektive.

Plavajoči hotel OFF se ponaša s 54 sobami, 4 apartmaji in barom s koktejli in tapasi. Stilsko dovršeni hotel, ki leži v 21. okrožju blizu železniške postaje Austerlitz (arhitekturno se tu mešata zgodovina in modernizem), pa ima tudi bazen in pristanišče. Vse sobe so opremljene z veliko mero okusa, dve pa še posebno izstopata, saj sta ju oblikovalca Maurizio Galante in Tal Lancman (Interware) opremila monokromatično. Bienvenue!

Plavajoči hotel OFF v Parizu:

Dodatne Informacije

Več informacij:
offparisseine.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.