fbpx
Foto: H&M

Pletene obleke, ki jih bomo nosile to jesen

Zadnjič posodobljeno: :

Modni svet je zakorakal v razburljivo jesensko sezono. Vsaka nova sezona prinaša nove modne favorite, s katerimi lahko osvežite garderobo. Ob širokih kavbojkah in srajcah, usnjeni jakni ali dežnem plašču se to jesen v naše omare vrača vsestranski kos, ki bo preobrazil naš vsakdanji videz - pletena obleka.

Vsestranska pletena obleka bo ponovno osvajala modno jesen in zimo. Za vsakodnevna opravila, poslovna srečanja ali druženja po službi, elegantne, udobne in ženstvene obleke iz finih pletenin prinašajo popolno kombinacijo topline in elegance. Poleg svečanih priložnosti, bodo pletene obleke v jesenskem času našle svoje mesto tudi v poslovni garderobi. Od klasične črne obleke do urbane edicije vsestranske poslovne obleke, poslovni videz še nikoli ni izgledal bolje.

Ne glede na to, ali gre za midi, mini ali maksi variante, jo zlahka kombinirate z blazerjem, srajco, dežnim plaščem, usnjeno jakno, s supergami, gležnarji ali škornji. Obleke bodo izgledale odlično kot ležeren kos s pridihom romantike, pa tudi kot eleganten ali poslovni videz.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!