fbpx

Nova kolekcija H&M Studio: futuristični glamur in drzen minimalizem

Foto: H&M

H&M Studio predstavlja najnovejšo kolekcijo J/Z "Neo Real". Kolekcija je navdihnjena z modno vesoljsko dobo in sodobnimi misijami na Mars ter briše meje med resničnostjo in domišljijo. Z drzno barvno paleto in elegantnimi silhuetami, tkaninami, ki kljubujejo gravitaciji in vrhunskimi modnimi dodatki, kolekcija ponuja futuristično podobo minimalizma.

H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena in modno napredna ponudba. Kolekcije z omejeno izdajo, ki jih razvija notranja oblikovalska ekipa v ateljeju blagovne znamke v Stockholmu, se predstavijo dvakrat na leto.

Kolekcija H&M Studio jesen – zima 2022 je stvarjena za edinstvene pustolovščine. Čudovit anorak v barvi fuksije, plašč z dvojnim zapenjanjem in poudarjenimi rameni v barvi čokolade in električno-turkizna maksi flis jakna so klasični kosi za hladno vreme. Modna obleka iz treh delov – prevelik suknjič, široke hlače in neskončno vsestransko krojeno krilo – je sodoben odgovor na dilemo glede poslovnih oblačil. Obleka z volančki s srebrnimi bleščicami ter srajca in hlače v visokem sijaju pričarajo zvezdniški videz. Pri modnih dodatkih so bleščeči rjavi škornji do stegen v temno čokoladni barvi, rožnata oblazinjena torbica, Sci-Fi sončna očala in ogrlica z bleščečimi kristali definitivno spremenijo videz in so prava paša za oči. V skladu s H&M-ovimi trajnostnimi cilji je vsak kos iz kolekcije izdelan iz bolj trajnostno pridobljenih materialov, kot so Tencel™, recikliran poliester, reciklirana volna in reciklirana medenina.

Nova kolekcija H&M Studio bo od 13. oktobra na voljo na hm.com.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!