Po dopustu z veseljem v službo

Med dopusti čas namenjamo sprostitvi, druženju z družino in nabiranju novih moči. Če je delovno okolje spodbudno, prijetno in smo za svoje delo ustrezno nagrajeni, se po oddihu med sodelavce in sodelavke vrnemo polni delovnega elana.

Odgovorni delodajalci ustvarjajo delovno okolje, v katerega se zaposleni vsak dan radi vračajo. Med načini, s katerimi v podjetju HOFER sodelavce podpirajo pri krmarjenju med družinskim življenjem in kariero, so prilagodljivi modeli zaposlitve, možnost podaljšanja porodniške odsotnosti, možnosti daljše odsotnosti od dela oz. »sabbatical« in ne nazadnje pošteno ter redno plačilo, ki zaposlenim omogoča finančno stabilnost.

Zaposlitveni modeli po meri zaposlenih

Dober delodajalec posluša svoje zaposlene. Za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja omogoča podjetje HOFER možnost zaposlitve za krajši delovni čas in prilagodljive zaposlitvene modele. Delo je tako opravljeno učinkovito, hkrati pa tovrstni ukrepi poskrbijo tudi za boljše zdravje in zadovoljstvo na delovnem mestu ter doma.

Maja Sever in Jana Janković, strokovni sodelavki z oddelka obračuna plač
Maja Sever in Jana Janković, strokovni sodelavki z oddelka obračuna plač

Delovno okolje, prijazno tudi do družin

Podjetje HOFER je družini prijazno podjetje. Ena od prednosti, ki jih ponuja, je možnost podaljšane neplačane porodniške odsotnosti. Jana Janković, strokovna sodelavka z oddelka obračuna plač, pojasni: »V HOFERju je za bodoče mamice zelo lepo poskrbljeno. Vsaka prejme »baby« mapo s koristnimi nasveti in napotki. Še ena novost, ki se je lahko razveselimo, pa je, da lahko vsaka mamica po porodniški odsotnosti ostane doma še dodatno leto, preden se vrne na delovno mesto, ki jo medtem čaka.«

Jana Janković meni, da ji mora dober delodajalec omogočati, da se veliko nauči in da zjutraj z veseljem pride na delovno mesto. Nadaljuje: »Dober delodajalec omogoča, da se tu dobro počutim, da imam zanesljive sodelavce in vodje ter da za pošteno delo prejmem tudi pošteno plačilo.«

Delovno okolje, prijazno tudi do družin
Delovno okolje, prijazno tudi do družin

Sobotno leto za dalj časa zaposlene

Podjetje omogoča dalj časa zaposlenim, ki imajo željo po daljši odsotnosti z dela, da izkoristijo tudi »sabbatical« ali sobotno leto. Takrat je čas za aktivnosti, ki jih ne morejo uskladiti s svojim delavnikom, kot sta recimo dokončanje študija in potovanje okoli sveta.

Sobotno leto za dalj časa zaposlene
Sobotno leto za dalj časa zaposlene

Redno in nadpovprečno visoko plačilo

Prodajalka Bojana Stojnšek kot najpomembnejše vrednote podjetja HOFER vidi skrb za zaposlene, druženje kolektiva in zaupanje. Osnova za spodbudno delovno okolje je tudi pošteno plačilo. Podjetje sodelavcem v prodaji nudi nadpovprečno plačilo v trgovski panogi.

Sabina Primožič, poslovodja, Simon Biberdžič, namestnik poslovodje, in Bojana Stojnšek, prodajalka
Sabina Primožič, poslovodja, Simon Biberdžič, namestnik poslovodje, in Bojana Stojnšek, prodajalka

Prodajalci za krajši delovni čas 30 ur tedensko v prvem letu zaposlitve prejmejo bruto mesečno plačilo v višini najmanj 882 evrov, plača pa se vsako nadaljnje leto (do šestega leta) samodejno zviša. Tako po šestih letih zaposlitve za isti delavnik prejmejo najmanj 1021 evrov bruto na mesec.
Tisti, ki iščete novo priložnost in si želite postati del ekipe podjetja HOFER, lahko ugodnosti in prosta delovna mesta preverite na karierni spletni strani kariera.hofer.si.

https://www.youtube.com/watch?v=h23X2notVrE&t

Dodatne Informacije

Več informacij:
kariera.hofer.si

Vsebino omogoča HOFER.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najbolj čudna vprašanja, ki jih ljudje postavljajo na Googlu in na internetu