Podvodni dron Gladius snema v ločljivosti 4K

Gladius

Ali se v poletnih mesecih radi prepustite raziskovanju podvodnega sveta? Svoja morska doživetja boste kmalu lahko posneli z dronom, ki vas nikoli ne bo pustil na cedilu.

Svet pod morsko gladino bo odslej mogoče proučevati z dronom Gladius. Naprava se je sposobna potopiti do globine 100 metrov, ob tem pa ustvarjati fotografije v ločljivosti 12 MP in videoposnetke v ločljivosti 4K. Ponuja tudi LED-luči, ki prispevajo k izboljšanju kakovosti posnetkov.

Uporabniki dron nadzorujejo z upravljalnikom, ki spominja na igralni plošček. Povezati ga je mogoče z napravami z operacijskima sistema iOS in Android. Tako lahko na različnih spletnih platformah oddaja video v živo.

Zahvaljujoč pogonskemu sistemu Quattro-Thrusters se dron v vseh smereh premika gladko in enakomerno. Dosegel bo hitrost do 2 m/s. Njegova baterija zadošča za 3 ure neprestanega delovanja.

Gladius je uporabno orodje, ki vam bo odlično služilo ob potapljanju, podvodnem fotografiranju in celo lovljenju rib. Če ga želite stlačiti v nahrbtnik in se z njim odpraviti na podvodno dogodivščino, boste zanj morali odšteti 1.999 evrov.

Galerija – Podvodni dron Gladius

Dodatne Informacije

Več informacij:
chasing-innovation.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši gaming in multimedijski prenosniki 2021