Poiščite svoj astrološki znak in ugotovite, ali vam bodo zvezde v februarju naklonjene!

Zadnjič posodobljeno: :

Kdor ima pogum tvegati, se mu bo večkratno obrestovalo!

Ne glede na to, ali gre za denar, ljubezen ali poslovni uspeh, leto 2021 prinaša srečo večini astroloških znamenj!

Ta mesec bo zaznamovalo obdobje napredka in vizionarskega razmišljanja. Poudarek bo na humanitarnih vprašanjih, tehnološkem napredku in nekonvencionalnih inovacijah.

Februar je tudi mesec, ki je posvečen ljubezni, najsrečnejši med znamenji pa bodo oven, škorpijon in ribi, saj njihov mesečni horoskop za februar napoveduje vrsto romantičnih presenečenj.

Oven

Drugi mesec v letu za ovna pripravlja veliko lepih presenečenj. Na splošno bo leto 2021 zanje uspešno, če se bodo dovolj potrudili. Februarja se mora oven posvetiti predvsem poslu. Glede na mesečni horoskop za februar 2021 ni priporočljivo zavrniti prihajajočega poslovnega potovanja.

Bik

Februarja je poudarek na čustvenem in družabnem življenju. Uživali boste s prijatelji, v novih odnosih, ljubezni in pozornosti svoje družine … Venera lahko odpre nova vrata. Čaka vas čudovito poznanstvo z osebo, ki bo najverjetneje v znamenju device ali kozoroga.

Dvojčka

Venera se vam februarja 2021 široko nasmiha, če imate pogum in tvegate. V službi ne smete zamuditi sestankov ali zanemarjati obveznosti, ker je to idealen mesec za poslovni napredek ali celo iskanje nove službe, ki bo prinesla boljši zaslužek ali hitrejši napredek.

Rak

Jupiter vam bolj kot kdaj koli prej pomaga izpolniti vaše največje želje, povezane z zasebnim življenjem. V prvi polovici februarja prihajajo dobre novice, ki napovedujejo uspeh ali denarni dobiček. V drugi polovici meseca boste doživeli čarobne trenutke na čustveni ravni.

Lev

Pri čustvenem življenju lahko vidite čudovite znake, medtem ko vam bo Uran pomagal pri družbenem življenju. Dobre novice, povezane z zdravjem, prihajajo v drugi polovici februarja, do takrat pa morate biti previdni. Nekdo vas bo prosil za pomoč in vi se boste z veseljem odzvali.

Devica

Na vseh področjih vas čakajo napetosti, ki bodo predvsem klic k prebujanju in boljšemu razumevanju resničnosti. Do finančnega uspeha prihaja lahko pride zaradi vaše ustvarjalnosti in odprtosti za nove stvari. Poskusite biti manj nagnjeni k perfekcionizmu.

Kdor ima pogum tvegati, se mu bo večkratno obrestovalo!

Tehtnica

Mesec februar je za vas spodbuden in prinaša nove poslovne izzive in projekte. Raziskovali boste, analizirali, pomagali drugim pri delu in uživali nov položaj z več privilegiji. Priložnosti so odprte za več krajših potovanj, napolnjenih z veliko dela, pa tudi z veliko nagradami.

Škorpijon

Na romantične odnose februarja 2021 vplivajo Uran, Venera in Neptun, kar pomeni, da stvari postajajo vznemirljive! Po 19. februarju prihajajo dobre novice, povezane z vašim finančnim stanjem. Pri delu pričakujte izzive, pri zdravju pa bodite bolj pozorni na počitek.

Strelec

Ne skrbite, ko gre za podpisovanje novih pogodb ali sklepanje novih partnerstev, pravi mesečni horoskop za februar 2021. Ta mesec bi morali svojo pozornost usmeriti na ljubezensko življenje.

Kozorog

Do finančnega uspeha prihaja zaradi podpore družinskih članov. V ljubezenskem smislu se soočate z nekaterimi težavami. Nekaj stvari morate rešiti s partnerjem in zdaj je pravi čas, da to storite. V službi bo prijetno, vi pa boste imeli povišico.

Vodnar

Bodite bolj diskretni kot običajno, ne sprožajte nepotrebnih prepirov. Zabavajte se, uživajte v družbi prijateljev in novih znancev, izogibajte se ogovarjanju, saj ta mesec planeti negativno vplivajo na komunikacijsko polje vašega znamenja. Govorice bi lahko pokvarile prijateljstvo, ki vas zelo zanima.

Ribi

Jupiter se umika iz vaše hiše blaginje, še prej pa vam bo pomagal narediti velike spremembe. Kmalu boste prenovili svoj dom in zapravili veliko več, kot ste načrtovali. Vendar pa bodo prihodki februarja redni, morda celo povečani, zato nimate razloga, da bi preveč skrbeli. V drugi polovici meseca se lahko finančni načrt bistveno izboljša.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Astrološki znaki od najboljšega prijatelja do najslabšega: škorpijoni najmočneje varujejo svoje ljudi