fbpx

Polaroid Lab: natisnite fotografije direktno z zaslona telefona

Polaroid Lab omogoča, da fotografije s telefona natisnemo kar z zaslona, kar pomeni, da ne rabimo nobenih dodatnih povezav.

Nenehno ustvarjate fotografije na vašem mobilnem telefonu? Jih imate že na tisoče, ampak vas to ne skrbi, ker imate itak neomejeno veliko prostora? “Neomejen prostor na naših telefonih je naš najhujši sovražnik,” je mnenja Oskar Smolokowski, direktor podjetja Polaroid B.V. Podjetje poznamo še izpred mnogo let, svoj smisel pa je ponovno našlo tudi v današnji digitalni dobi. S svojimi izdelki nam skuša pokazati, da najboljša shramba za fotografije ni tista v oblaku, temveč tista na zidu, polici ali v albumu.

Točno temu je namenjen njihov nov izdelek Polaroid Lab, ki fotografije iz telefona spremeni v analogno, tiskano obliko. Ko na telefon naložimo njihovo aplikacijo in izberemo poljubno fotografijo, s zaslonom navzdol položimo telefon na vrh naprave Polaroid Lab. Svetloba zaslona potuje skozi lečo in serijo ogledal do senzorja. Fotografija se naposled natisne na papir. Obstaja več načinov kako natisniti svoje najljubše telefonske fotografije in vsak ima svoj čar. Zagotovo pa Polaroid Lab pri svojem delovanju izgleda najbolj kul. Tole čudo bo naprodaj 10. oktobra prek trgovine Polaroid Originals za 129,99 evrov.

Tiskalnik za fotografije Polaroid Lab
Tiskalnik za fotografije Polaroid Lab

Dodatne Informacije

Več informacij:
eu.polaroidoriginals.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!