Polaroid Originals 600 ’96 Cam’: barvita vrnitev v preteklost

Čeprav nas moderna tehnologija iz dneva v dan navdušuje, pa mnogi z veseljem obudijo spomin na naprave, ki so bile popularne v preteklosti. Le kdo od tistih, ki so bili rojeni pred nekaj desetletij, se ne spomni legendarnih kamer Polaroid?

Pri podjetju Polaroid so se odločili, da javnosti v omejeni zalogi ponudijo model Originals 600 ‘96 Cam’, s katerim želijo znova pričarati 90. leta prejšnjega stoletja.

Kupcem bo kamera na voljo v dveh barvah, in sicer v t. i. ‘jazz rdeči’ in ‘sveže modri’. Naprava je združljiva s klasičnimi barvnimi filmi za Polaroid 600.

Analogna kamera se ne more povezati z internetom in objavljati na družbenih omrežjih. Namesto tega uporabniku nudi edinstveno izkušnjo, saj ob vsakem pritisku na gumb za fotografiranje sproži kar 5000 kemičnih reakcij, katerih rezultat je originalna fotografija.

Ustvarjalci so se odločili, da izdelajo le 2000 primerkov modela, ki ga je mogoče naročiti prek uradne spletne strani Polaroid ali trgovcev na drobno, kot je denimo Urban Outfitters. Cena je postavljena pri 189,99 evra.

Galerija – Polaroid Originals 600 ’96 Cam’

Dodatne Informacije

Več informacij:
eu.polaroidoriginals.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!