fbpx

Poletna muzejska noč 2017

Poletna muzejska noč 2017 bo potekala v soboto, 17. junija 2017 po celi Sloveniji. Več kot 70 institucij iz vse države bo ob 18. uri odprlo svoja vrata ter vse do polnoči nudilo obiskovalcem kakovosten brezplačni program. Na ta dan bo možno obiskati razstave, glasbene programe, se udeležiti delavnic, pogovorov in vodstev po muzejih. Poletna muzejska noč 2017 bo potekala v več kot 50 mestih po vsej Sloveniji. Lepo vabljeni na nočno intelektualko dogodivščino!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
različna prizorišča po Sloveniji
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Poletna muzejska noč bo letošnje leto potekala že 15. leto. Gre za tradicionalni dogodek, ko muzeji najrazličnejših usmeritev po vsej Sloveniji v večernih urah odprejo svoja vrata za obiskovalce ter jim ponudijo brezplačno izobraževanje v različnih kulturnih podvrsteh. Poletna muzejska noč 2017 bo potekala v soboto, 17. junija 2017, od 18. do 24. ure. Pri dogodku bo sodelovalo več kot 70 ustanov iz kar 52 krajev po vsej Sloveniji.

PREBERITE ŠE: Festival urbane kulture 2017: festival s čezmejnim dometom

Ustanove širom Slovenije bodo v nočnih urah odprle vrata za obiskovalce
Ustanove po Sloveniji bodo v nočnih urah odprle vrata za obiskovalce.

Glavno dogajanje bo zagotovo v naši prestolnici, kjer bo možen tudi brezplačen prevoz z GoOptijem med različnimi prizorišči. Poleg Ljubljane pa bo Poletna muzejska noč 2017 organizirana tudi v Celju, Kopru, Mariboru, Piranu, Bohinju, na Bledu ter še marsikje drugje. Obiskovalci se bodo lahko brezplačno udeležili vodstev, delavnic, pogovorov, demonstracij, glasbenega programa in različnih predstavitev. Več o programu si lahko ogledate na tej povezavi. Lepo vabljeni!

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.muzejska-noc.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.