fbpx

Mahabis: poletni copati za tiste, ki ne marate copat

Copat, ki to ni? Mu bomo rekli kar copat. Ker to je. Torej, v poletnih mesecih želimo nositi čim manj oblačil in obutve. Če že ne hodimo bosi, si po navadi nataknemo samo kakšne natikače ali sandale. Obstaja pa tudi drugačna lahka obutev, ki vam utegne biti všeč. Pa še večnamenska je. Imenuje se Mahabis.

Celoten zgornji del copat Mahabis je iz mrežice, tako da noga ves čas diha. Pravijo, da so udobnejši od natikačev, pa še bolje varujejo stopala. Njihova posebnost je tudi, da zgornji del lahko ločite od gumijastega podplata ter jih tako nosite tudi doma. Torej lahko obutev zamenjate v trenutku, ne da bi se sezuvali, uporabljali žlico, morali sedeti itd. Preprosto, samo primete elastiko na petnem delu in pustite nogi, da zdrsne v copat. Precej na ‘komot’, kajne? Bojda so tako lahki, da hitro lahko pozabite, da jih nosite. Izbirate lahko med različnimi barvami tako podplatov kot tudi zgornjega dela.

Mahabis copati
Copati Mahabis

V podjetju Mahabis zase pravijo, da jih ves čas žene želja po inovacijah in njihov poletni copat to brez dvoma je. Za 100 evrov je par lahko vaš.

Galerija slik: copati Mahabis

Dodatne Informacije

Več informacij:
mahabis.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!