Poln življenja in pozitivnosti: zakaj je dobro imeti prijatelja, rojenega v znamenju ovna?

Zadnjič posodobljeno: :

Če imate prijatelja, rojenega v znamenju ovna, ste lahko prepričani, da vam z njim ne bo nikoli dolgčas, pa tudi, da imate v življenju osebo, ki bo ostala z vami v kakršnih koli težavah, v katerih se znajdete.

Oven je poln življenja in pozitive, vedno je pobudnik velikih načrtov, razpoložen je za zabavo, ko se mu zdi, da je vsem okoli njega dolgčas, je sposoben prijatelje pripraviti na “akcijo”. Je rojen vodja in zato se počuti prijetno, ko mu je zaupana odgovornost za svojo skupino prijateljev.

via GIPHY

Tako kot v ljubezni, je lahko oven kot hudournik tudi v prijateljstvu – v trenutku prinese navdušenje in kaos, v naslednjem pa ga ni več. Prijateljstva z ovnom so pogosto zelo intenzivna, tudi če ne trajajo dolgo. Običajno ima širok krog prijateljev, ker nenehno spreminja interese in vsi ne morejo slediti njegovemu tempu.

V svojo družbo privlači zaradi doze nevarnosti in nepredvidljivosti, ki ju poseduje. Vendar prijatelji včasih težko razumejo njegovo izrazito neodvisnost in so lahko zaradi te lastnosti nanj ljubosumni. Ko gre zvečer ven, ne rabi horde prijateljev, ampak dva ali tri bližnje ljudi, ki razmišljajo podobno kot on in so pripravljeni na nove dogodivščine.

via GIPHY

Če je vaš najboljši prijatelj po horoskopu oven, to tudi pomeni, da vas bo le redko ali nikoli zavrnil, ko boste prosili za uslugo, ker vam popolnoma zaupa in bo za vas naredil skoraj vse. Najboljši prijatelj, rojen v tem znamenju, je tisti, ki ga boste poklicali najprej, če boste zašli v težave. Nikoli ne bo zavrnil vašega klica na pomoč in bo ostal z vami v kakršnih koli težavah, v katerih se znajdete. Ko ga pokličete, bo prihitel k vam in s seboj prinesel radodarnost, trmo, a tudi zdravo pamet. Seveda bo navrgel “Sem ti rekel/-a!”, ker ga prej niste poslušali.

Ko greste z ovnom po nakupih, lahko pričakujete, da bo najglasnejši v trgovini in bo brez obotavljanja komentiral, kaj mu je všeč in kaj ne, ter nestrpno čakal, da pride na vrsto na blagajni.

Najboljši prijatelj za ovna je tehtnica. Iskrena tehtnica, ki je brez dlake na jeziku, bo nepremišljenega ovna po pretirani reakciji pomirila in ga prisilila, da na situacijo pogleda iz realne perspektive.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako se glede na astrološko znamenje spopadaš z božično-novoletnimi prazniki?