Pooch Selfie: Pasji selfie ali kaj vse si lahko še izmislijo na temo selfijev

Selfie s psom

Ko smo že mislili, da smo videli vse na temo selfijev, je kot strela z jasnega udarila novica, da je na Kickstarterju nova kampanja – prispevajte svoj evro za pasji selfie oziroma Pooch Selfie.

Pooch Selfie je namreč novi dodatek za vaš pametni telefon s pomočjo katerega boste lahko pritrdili na telefon recimo teniško žogico, ki bo zadržala pozornost vašega psa ravno za dovolj časa, da ujamete tisti popolni selfie, ki ste si ga že od nekdaj želeli.
https://youtu.be/9mVryW3CTTg
V kolikor ste se namreč že kdaj želeli slikati s svojim štirinožnim prijateljem (a je le-ta vsako sekundo le skakal naokoli in si mislil, kaj za vraga opletate naokoli s tisto svetlečo zadevo v rokah, ko pa je povodec v vaših rokah vendarle že nakazal, da se obeta tako težko pričakovani sprehod), vi pa ste si tako obupno želeli fotografirati vaju s kosmatincem kako se odpravljata na popoldanski potep, je rešitev tega problema tik pred vrati.

PREBERITE ŠE: Dott: pametni obesek za pse, s katerim se vaš pes ne bo nikoli več zares izgubil

Ujemite selfie s svojim kosmatincem!
Ujemite selfie s svojim kosmatincem!

Zahvalite se Jasonu iz Kickstarterja, ki je verjetno že sam kdaj poprej naletel na problem pasje neposlušnosti in nerazumevanja vaše ljubezni do selfijev in mu je od pasjih zmazkov na telefonu, tam kjer bi mogla biti pasja glava, dobesedno prekipelo – zato je ustanovil kampanjo za omogočanje lažjega fotografiranja selfijev z vašim kosmatincem!

Novi izum leta 2015 – Pooch Selfie.
Novi izum leta 2015 – Pooch Selfie.

Kickstarer kampanja je že dosegla preko 15 tisoč ameriških dolarjev od pričakovanih 7 tisoč – tako da pripravimo se – izgleda, da bo Pooch Selfie kmalu del naše realnosti!

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
MOVA: naglavni VR-sistem, ki prihaja s čisto svojim virtualnim svetom