Popjazziada 2018: večja, glasnejša in močnejša kot prej

Zadnjič posodobljeno: :

Kako vstopiti v oktober brez a cappella festivala, ki bo letos zaživel v novi obliki? 12. izvedba bo še boljša, saj koncertu a cappella skupin dodajajo še tri večere. Na štirih lokacijah s štirimi dogodki bo Popjazziada povezovala štiri dimenzije a cappelle. Zveni zapleteno?

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Različna prizorišča po Ljubljani.

Organizator

Popjazziada

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 15,00 €

Popjazziada je edini festival v Sloveniji, na katerem imajo poleg dobrega izpiljenega vokala pomembno vlogo tudi udaren ritem, vrhunski odrski nastop in spektakularni učinki.

Edinstven festival.
Edinstven festival.

Festival bodo odprli v četrtek, 11. oktobra, v Modrem kotu Tovarne Rog, kjer bo češki mojster beatboxa in looperja DeveLooper ob 19.00 navdušil z novimi pristopi k a cappelli. Že naslednji večer, v petek, 12. oktobra, bo v klubu Gromka na Metelkovi v soorganizaciji z Beatbox Slovenija od 20.30 dalje potekalo 5. državno beatbox tekmovanje.

Prvi večer bo nastopil DeveLooper.
Prvi večer bo nastopil DeveLooper.

V soboto, 13. oktobra, se bomo ob 20.30 srečali v kavarni Sputnik, kjer se bo predstavila jazzovska a cappella skupina Skety iz Prage na Češkem. Vrhunec festivala pa se bo zgodil v nedeljo, 14. oktobra, ko bodo na odru Katedrale v Kinu Šiška najboljše in najaktivnejše vokalne skupine predstavile nove pristope k popularni vokalni glasbi.

Vsaka izmed nastopajočih vokalnih skupin na svojstven način premika meje mogočega v a cappelli in išče nove načine prenašanja melodij in ritmov znanih in manj znanih skladb v svet brez inštrumentov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
eventim.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noben me ne razume: dogodek za mlade, ki vrtijo svet