fbpx

Epske fotografij s festivala Burning Man 2018, ki dokazujejo, da je to najbolj odštekan festival na svetu

20 epskih fotografij z Burning Man 2018, ki dokazujejo, da je to najbolj odštekan festival na svetu.

Nekoč je bil resnično skrajen festival, ki je temeljil na načelih vključevanja, samozavesti in družbenih prizadevanj, a se je danes Burning Man nekoliko spremenil. Razprave o 1.500 ameriških dolarjih, ki jih za festival morate odšteti, so relativna stvar, a ne moremo zanikati, da te fotografije prikazujejo, kako odštekan je ta dogodek.

Burning Man danes stane 1.500 ameriških dolarjev, kar se morda z motom festivala ravno ne ujema ali pač se, ker napihuje ego brogrammerjev iz Silicijeve doline in psevdoboemskih milijarderjev. Seveda je veliko ljudi, ki se še zmeraj udeležijo festivala zaradi pravega duha dogodka, saj so instalacije na njem precej neverjetne in je vzdušje intenzivno.

Večino fotografij s tega festivala lahko vidimo na Instagramu, kjer vplivneži posnamejo nešteto podobnih fotografij. Tako dobimo občutek, da smo na Burning Manu videli vse. A tu je zbirka drugačnih fotografij, ki prikazujejo, da je na tem festivalu mogoče videti veliko več.

Galerija slik – Burning Man 2018

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!