Popolna manikira za valentinovo, s katero boste navdušile tudi njega

Zadnjič posodobljeno: :

Valentinovo je pred nami, zato želimo postati romantični in se potruditi, da se bomo tisti dan počutili še posebej lepo. Vse okoli nas je v znamenju ljubezni, srca, rdeče barve in romantike - zakaj torej naša manikira ne bi mogla biti v istem duhu? Ljubezen in naklonjenost lahko izrazimo na več načinov, eden izmed njih pa je lahko naša manikira, ki bo sama po sebi povedala več kot tisoč besed.

Srce na konicah nohtov

Če običajno uživate v francoski manikiri, je to popoln videz za vas. Namesto belih konic nohtov se odločite za rdeče, ki bodo v obliki srca. Najbolje bo, da je noht oblikovan v obliki mandlja ali koničast. Če želite celotno stvar še malce okrasiti, lahko na dnu nohta dodate subtilne rdeče pike.

Narisani cvetni listi vrtnic na nohtih

Če želite ostati v romantičnem razpoloženju, a se izogniti srčkom, se lahko poigrate tako, da na nohte narišete nenavadne rdeče oblike, ki spominjajo na vrtnice. To bo zagotovo pokazalo vašo nežno plat, hkrati pa bo to manj komercialna izbira manikire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Vrisani srčki

Če želite srčke na nohtih, vendar ne želite, da bi bili vsi enaki, se lahko igrate z inverzijo. Torej, na enem nohtu naj bo vaše ozadje rdeče, srce naj ostane brezbarvno, na drugem, brezbarvnem nohtu, pa narišite srce v  rdeči barvi. To bo vašemu videzu dodalo dinamičnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Washick (@jessicawashick)

Majhni beli srčki na konicah nohtov

Seveda srčkov ni nikoli dovolj, ko gre za valentinovo! Drug način manikire s srčki je okrasitev zgolj konic nohtov v nevtralni barvi z zelo majhnimi belimi srčki, ki na prvi pogled ne bodo padli v oči, vendar bodo pokazali vašo nežnost in prefinjenost.

Rdeča srčki iz bleščic na roza nohtih

Nohte lahko okrasite tudi s preprostimi, klasičnimi rdečimi srčki, a da bo ta ideja bolj nenavadna in ustvarjalna, naj bodo srčki narejeni iz bleščic, nohtna površina pa naj bo pobarvana v nežno roza barvi. Ker smo že dolgo prerasli prepričanje, da rdeča in roza ne pašeta skupaj, kajne?

Z belim lakom napišite “love”

Tu je še en predlog za vse tiste, ki si ne želijo srčkov na nohtih. Urejene nohte, prekrite z brezbarvnim lakom, okrasite s črkami, ki bodo zapisale besedo “love”, tako da bo na vsakem nohtu ena črka, na palec pa narišite srce. Črke naj bodo v pisani pisavi in ​​beli barvi.

Romantične risbe na rdečih nohtih

Če ste ljubitelj risanja in pisanja na nohte, je tu še ena ideja za vas. Tokrat naj bodo vaši nohti prekriti z rdečim lakom, risbe na njih pa naj bodo narejene iz belih črt. Med risbami lahko najdete vse tiste simbole, ki vas povezujejo z ljubeznijo in zaljubljenostjo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMARNI NAILS (@imarninails)

Kombinacija mornarsko modrih nohtov in srčkov

In seveda moramo zaključiti s srčki! Vendar v tem primeru ni potrebno, da so srčki rdeče barve. Predlagamo, da se odločite za mornarsko modro barvo. Torej, naj bodo nekateri vaši nohti popolnoma lakirani, drugi pa naj imajo le nepravilno narisana srca v isti barvi, le različnih velikosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši parfumi leta 2020: omamni ženski in moški parfumi, ki nas bodo spremljali tudi v 2021