Najboljši srednjerazredni pametni telefoni 2021

Največ telefona za vaš denar 2021

Foto: Samsung
Zadnjič posodobljeno: :

Želite dober pametni telefon. Za nejga pa se ne želite vezati z operaterjem?! Potem izberete enega od visoko kakovostnih srednjerazrednih pametnih telefonov. Mnogi se namreč ponašajo z lastnosti "vodilnih" modelov, a stanejo tudi do 50 odstotkov manj.

Uhhh… najbolj vznemirljiva kategorija, ki se bo v letu 2021 še bolj diferencirala in postala po vsej verjetnosti dominantna. V času pisanja tega članka prevladujejo lanski modeli oziroma modeli prejšnjih generacij premijskih telefonov, ki v določenih lastnostih pametnih telefonov celo prekašajo aktualne različice. V tej kategoriji pametnih telefonov se boste našli predvsem tisti, ki za premium pametni telefon ne želite plačati polne cene. To se vam zdi enostavno popolna potrata vaših financ. Tudi zato ne bodite presečeni, da boste za določene nove pametne telefone, sicer stare kakšno generacijo, odšteli tudi do ⅓ nižji znesek. Naš izbor tokrat začenjamo s odličnim OnePlus 8 Pro, ki ima podporo za 5G in čarobno “hiter” zaslon. Ne moremo mimo modela Samsung S20 FE ter njegovega bolj premijskega večjega brata Samsung Galaxy S20+. Ustavimo se pri lanskoletnem najbolj prodajanem telefonu na svetu – kralju vseh pametnih telefonov – iPhone 11. In na zadnje mesto postavimo izjemnega Oppo Find X2 Pro, ki s svojimi karakteristikami vsekakor spada razred višje, a se cenovno kategorizira prav v srednji razred.

Odločitev bo res težka in težko zagovarjamo absolutnega zmagovalca, saj ima vsak izmed naštetih svoje atribute, ki lahko prepričajo posameznika, ki išče prav slednje. Najbolj celovit pametni telefon je vsekakor iPhone 11. A če pomislimo na cenovno ugodnega Galaxy S20+ nam takoj jasno, da za primerljiv denar dobiš izjemen telefon! Kaj izjemen, kar najboljši. In ko zraven postavimo še OnePlus 8 Pro, je slednji le alternativa odličnemu Samsungu. V Oppo Find X2 Pro boste dobili še vedno ultimativen telefon, ki poka od delovnega spomina in procesorske moči ter je ultimativen tudi, ko gre za “hitrostno” polnjenje. Izbira bo tako popolnoma vaš osebni okus.

Izbor srednje cenovnih – “price performance” – pametnih telefonov 2021

Znižano za 30,01 EUR
Apple iPhone 11 (128 GB) - Schwarz
6,1" Liquid Retina HD LCD Display (15,5cm Diagonale); Wasser‑ und Staubschutz (2 Meter für bis zu...
729,00 EUR −30,01 EUR 698,99 EUR

Zadnja posodobitev 2021-04-15 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup telefona brez DDV-ja na Amazon Business

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja (davka na dodano vrednost). Registrirajte vaše podjetje na Amazon.de kot poslovni uporabnik in že danes nakupujte brez DDV-ja!
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Vsebina lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Video test: Samsung Galaxy S21 Ultra