Poredne tetovaže: najbolj privlačna mesta za tatu na ženski

Poredne in seksi: najbolj privlačna mesta za tetovažo

Če je tvoj um umazan, tvoja podoba sinonim za seksapil ... in bi imela še tatu, ga moraš dati na najbolj igriv del telesa – to so najbolj privlačna mesta za tetovažo.

Tatu na kateremkoli delu ženskega telesa je videti lepo, vendar so nekateri predeli, kjer je to videti veliko bolj seksi kot drugje!

Najbolj privlačna mesta za tetovažo:

Pas

Stegno

Zunanje stegno

Uho

View this post on Instagram

👂🏻 From🇲🇾

A post shared by Mini Lau (@mini_tattooer) on

Ritnica

Bikini

Ključnica

Rebra

Vretenca

View this post on Instagram

Signature Kelsey braid 👋🏾🐒 #saboskirt

A post shared by Kelsey Floyd (@kelsrfloyd) on

Stegno

Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odpravite na tetoviranje!

1. Ko se odpravite na tetoviranje prvič, je dobro, da si omislite manjšo tetovažo, saj bo tudi ‘manjša škoda’, če vam končni izdelek ne bo všeč, pa tudi ne veste, kako se bo vaša koža odzvala na črnilo. Pozneje lahko vedno dodajate nove, večje tetovaže.

2. Poznati morate svoj prag bolečine, saj vam bo to pomagalo pri odločanju o tem, katero mesto na vašem telesu je primerno za tetovažo.

Poznajte svoj prag bolečine.
Poznajte svoj prag bolečine.

3. Veliko ljudi se odpravi na tetoviranje, ne da bi vedeli, kakšno poslikavo želijo. Ne storite enake napake, ampak imejte natančno v mislih, kaj bo na vašem telesu ostalo do vaše smrti. Najbolj je vredno, da si naredite poslikavo, ki ima kakšen globok pomen in vam bo nekaj pomenila tudi v prihodnosti.

4. Mesto tatuja je ključno. Vnaprej se odločite, kje želite imeti tatu, imejte pa tudi v mislih, da so nekateri deli telesa občutljivejši, drugi pa manj, kar lahko vpliva na potek tetoviranja.

Mesto tatuja je ključnega pomena.
Mesto tatuja je ključnega pomena.

5. Zaupajte tetovatorju, saj je pomembno, da mu zaupate svoje želje in morebitne strahove. Verjeti pa tudi morate, da bo ustvaril tatu, ki si ga želite.

6. Vzemite si čas in dobro premislite, saj se verjetno zavedate, v kaj se spuščate (tako mentalno kot tudi finančno). Poskrbite, da boste finančno sposobni kriti stroške tetoviranja in skrbeti za svoj tatu po izdelavi.

Dobro premislite, preden se odpravite na izdelavo.
Dobro premislite, preden se odpravite na izdelavo.

7. Bodite mirni. Povsem normalno je, da ste živčni zaradi tetoviranja, a bodite skoncentrirani. Če ste preveč skeptični, razmislite o tem, ali si tatu resnično želite.

8. Pripeljite s seboj prijatelja, ki ima tatu, saj vam bo pomagal pri izboru poslikave in pri komunikaciji s tetovatorjem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!