fbpx

Cemtrex SmartDesk združuje tri zaslone v enem

Cemtrex SmartDesk

Tradicionalni računalniki vse v enem se lahko pohvalijo s tem, da je strojna oprema del njihovega zaslona. Zaradi tega se prihrani veliko prostora, hkrati pa se nam ni treba ukvarjati z nadležnimi žicami. Nova pametna miza ta koncept izpopolnjuje do potankosti.

Cemtrex SmartDesk združuje tri ločene 24-palčne IPS-zaslone na dotik v ogromen 72-palčni zaslon. Vsi so povezani z osebnim računalnikom z operacijskim sistemom Windows, ki je vgrajen v pisalno mizo, poganja pa ga procesor osme generacije Intel Core i7.

Računalnik in vsi potrebni dodatki so v pametni mizi, ki med drugim ponuja optični bralnik z ločljivostjo 13 MP, brezžični napajalni sistem za mobilne naprave Qi, tipkovnico in sledilno ploščico.

Inovacija pozornost vzbuja predvsem s triom zaslonov, ki so nekoliko nagnjeni proti uporabniku. Tako slednjemu omogočajo učinkovito delo. Še posebej primerni so za tiste, ki hkrati upravljajo več različnih aplikacij.

SmartDesk izkorišča Cemtrexov sistem STARK, ki omogoča upravljanje na dotik in s kretnjami. Uporabniki bodo torej lahko delovanje usmerjali že z preprostimi gibi, kar bo pripomoglo k izboljšanju produktivnosti.

Ustvarjalci si želijo s svojim izdelkom doseči nemoteno večopravilnost ob odsotnosti nepotrebnih kablov. Edini kabel, ki ga naprava potrebuje, je sicer namenjen oskrbi z električno energijo.

Za Cemtrex SmartDesk je treba odšteti 3.999 dolarjev, kar preračunano pomeni 3.423 evrov.

Galerija – Cemtrex SmartDesk

Dodatne Informacije

Več informacij:
smartdesk.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!