fbpx

Posestvo Na Kupčku: oaza miru, kjer se spet povežete s samim seboj in naravo

Foto: booking.com

Na pobočju nad Idrijo stoji simpatično posestvo Na Kupčku, ki se zlije s čudovito okoliško naravo in ponuja sprostitev na način, ki ga doslej še niste okusili.

Nad Idrijo je dolga leta stala dotrajana stara hiša, ko pa so jo ugledale prave oči, so v njej zaznale velik potencial. Okusno obnovljena hiša z okoliškim posestvom je dobila ime Na Kupčku, poleg objekta samega, pa lahko občudujemo tudi bujen skalnjak in ogromen zeliščni vrt z aromatičnimi zelišči. Na visokih gredah uspeva zelenjava, v kokošnjaku pa kokodakajo kokoške.

Na Kupčku ponuja pristen stik z naravo, tako je se gostje lahko sprehodijo do vrta in si utrgajo želeno zelenjavo ali pa poberejo nekaj jajc pri kokoškah. Gostom je na voljo počitniški apartma, poleg prenočišča pa lahko obiskovalci uživajo tudi v domačem wellness centru s savno.

Nudijo tudi kopico zanimivih paketov, ki vas bolje spoznajo z naravo in okolico. V sodelovanju s certificirano gozdno terapevtko vas tudi vabijo na doživetje gozda, ki harmonizira telo, misli in duha. Izbirate lahko tudi med terapevtskimi masažami ali pa se ob sončnem zahodu s kozarcem vina v roki ozirate po spokojni okolici.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.