fbpx

Poslovni zajtrk “Povezujemo za prihodnost”

Povezujemo za prihodnost je poslovni zajtrk, na katerem boste skozi študijo primera in priložnosti spoznali, kako je možno s pravo izbiro sistemskega integratorja doseči pomembno konkurenčno prednost.Skozi niz strokovnih predavanj vam bo predstavljena celostna slika za optimalno obvladovanje ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Hotel Mons, dvorana Šubic, Pot za Brdom 4, Ljubljana, Pot za Brdom 4, Hotel Mons, dvorana Šubic, Pot za Brdom 4, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Kotizacije ni.

Povezujemo za prihodnost je poslovni zajtrk, na katerem boste skozi študijo primera in priložnosti spoznali, kako je možno s pravo izbiro sistemskega integratorja doseči pomembno konkurenčno prednost.

Skozi niz strokovnih predavanj vam bo predstavljena celostna slika za optimalno obvladovanje storitev in infrastrukture.

Prijava je možna do vključno 29. oktobra 2010, prek spletne strani http://www.hermes-softlab.si/dogodki/2010/povezujemo_za_prihodnost.asp. Kotizacije ni.

Organizator: ComTrade
Sponzorja: Microsoft in HP

Naslednje
Zvok iz cevi?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.