PowerShot G7 X Mark III in PowerShot G5 X Mark II: Canonova najnovejša dvojčka!

PowerShot G7 X Mark III in PowerShot G5 X Mark II: Canonova najnovejša dvojčka

Canonovi privrženci so dočakali novi kameri PowerShot G7 X Mark III in PowerShot G5 X Mark II. Se sprašujete, katera je primernejša za vas?

Kamera Canon PowerShot G7 X Mark III se na prvi pogled ne razlikuje od svoje predhodnice, modela Canon G7 X Mark II, a dobila je številne izboljšave, ki vam bodo še kako všeč.

Kamera se ponaša z 1-palčnim CMOS senzorjem z ločljivostjo 20,2 MP in možnostjo odprte zaslonke f/1.8–2.8. V prvi vrsti je namenjena vlogerjem, omogoča snemanje 4K videoposnetkov pri frekvenci 30 sličic na sekundo, primerna pa je tudi za snemanje v portretnem načinu. Tisto, kar jo naredi posebno, je namestitev, ki omogoča, da s pomočjo povezave WiFi sliko prek družbenega omrežja YouTube prenašate v živo.

Na voljo sta tudi priključka za mikrofon in USB-C, pri čemer je slednji namenjen polnjenju baterije.

Canon je predstavil tudi kompaktno kamero PowerShot G5 X Mark II, ki se od modela Canon PowerShot G5 X Mark II razlikuje v nekaterih malenkostih – kot glavni prednosti lahko omenimo OLED-elektronsko iskalo in večji razpon povečave.

Za PowerShot G7 X Mark III bo potrebno odšteti 850 €, medtem ko cena za PowerShot G5 X Mark II znaša 1000 €.

Dodatne Informacije

Več informacij:
canon.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
DualSense: Sony predstavil nov igralni plošček, ki naravnost navdušuje!