fbpx

Pozabite na likanje: s pomočjo tega trika se vam perilo ne bo več mečkalo

Foto: envato

Ne likate radi? Se vam zdi škoda časa za likanje? Pozabite na likanje. S pomočjo tega trika se vam perilo ne bodo več mečkalo!

Likanje je eno najbolj osovraženih gospodinjskih opravil skoraj vsake ženske in moškega. Pranje in likanje oblačil je lahko dolgočasno delo, ki se ponavlja iz dneva v dan. Kupi čistega perila, ki čakajo, da jih zlikate, so lahko prava nočna mora.

Če likanje sovražite, obstajajo načini, kako preprečite, da bi se vaše perilo mečkalo v stroju in med sušenjem.

Prva in najpomembnejša stvar je, da pametno izberete program pralnega stroja. Prav tako je lahko ključnega pomena, kako ravnate z oblačili, ki ste jih pravkar vzeli iz stroja in jih je treba posušiti.

Da se perilo ne bo mečkalo, upoštevajte spodnji nasvet!

Rešitev se skriva v obešalnikih. Foto: Waldemar Brandt / Unsplash

Ko vzamete perilo iz stroja, ga obesite na obešalnike, še prej jih dobro stresite, da odstranite morebitne gube, ki so nastale na tkanini med pranjem. Pustite, da se oblačila posušijo na zraku.

Veter go bo dodatno zravnal. Ko je perilo popolnoma suho, ga preprosto odstranite iz obešalnikov in jih zložite v omaro.

Lahko pa jih pustite kar na obešalnikih, torej, vam jih niti ni treba zlagati, samo obesite obešalnike v omaro.

S tem trikom ne boste nikoli zapravljali časa za dolgočasno likanje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.