Prečudovite fotografije odsevov

Prekrasne fotografije odsevov, v katere lahko zaradi lepote in zanimive postavitve strmimo ure in ure, najdemo precej zlahka, težje pa jih ustvarimo. Po ogledu navdihujočih primerov – osupljivih pokrajin in odsevajočih kapljic rose bo ta zanimiva fotografska tehnika zagotovo vzbudila pozornost, ob kateri nas bodo zasrbeli ustvarjalni prsti.

Na spletu najdemo kar nekaj člankov z navodili, ki so lahko v veliko pomoč pri fotografiranju raznoraznih odsevov, ki poleg pozornosti vzbudijo tudi vprašanja, kako je moč sploh kaj takega posneti. Spodnje fotografije so odraz spretnosti, ki poleg potrpežljivosti in časa zahtevajo tudi dobro poznavanje tehnologije, tako našega fotoaparata kot tudi vrsto programov za obdelavo izdelkov.

Za tovrstno fotografsko izražanje pogosto slišimo, da je precej abstraktno, odvisno od motiva in postavitve, toda način, kako pristopiti k ustvarjanju, se še vedno razlikuje od fotografa do fotografa. Naj gre za očarljive mikro kompozicije, veličastne pokrajine ali osupljive odseve v vodi – prepustimo se domišljiji, ki jo ustvarja ta zanimiva fotografija odsevov.

Oglejte si galerijo prečudovitih fotografij odsevov!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Psihologi pojasnjujejo 6 stvari, ki jih v naših sanjah nikoli ne bomo mogli narediti oziroma doživeti