fbpx

Predpraznična Siddharta v Mariboru

Siddharta velja za eno najuspešnejših glasbenih skupin pri nas. Svojo glasbeno pot so začeli graditi leta 1995, ko so v kleti na Prušnikovi cesti v Šentvidu začeli iskati svoj glasbeni izraz. Od takrat je preteklo kar nekaj vode in iz srednješolske skupine so se prelevili v pravo pop rock ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Štuk, Gosposvetska 83, Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
12 evrov v predprodaji.

Siddharta velja za eno najuspešnejših glasbenih skupin pri nas. Svojo glasbeno pot so začeli graditi leta 1995, ko so v kleti na Prušnikovi cesti v Šentvidu začeli iskati svoj glasbeni izraz. Od takrat je preteklo kar nekaj vode in iz srednješolske skupine so se prelevili v pravo pop rock senzacijo. Leta 2003 so napolnili in razprodali stadion za Bežigradom, kjer so tridesettisočglavi množici obljubili, da se vidijo na novem stadionu. In to se je tudi zgodilo. Kot prvi slovenski izvajalci so letos poleti izpeljali tehnično zelo dovršen in strokovno izpeljan koncert, na katerem so pod mentorstvom producenta Rossa Robinsona iz Los Angelesa posneli novi album VI. Sedaj nam prvi v Sloveniji predstavljajo video spot, posnet v 3-D tehniki, ki nosi ime Postavi se na mojo stran. Fantje so krenili na mini slovensko turnejo. Tako jih lahko ujamemo v štajerski in gorenjski prestolnici, kjer bodo svojim oboževalcem pripravili nepozabne koncerte v predprazničnem duhu. Njihovi koncerti so vedno zanimivi, saj nam postrežejo z dobrim repertoarjem, odličnim zvokom in odlično energijo. Tako lahko pričakujemo stare uspešnice, kot so Pot v X, B Mashina, Platina, Domine, Samo edini ter mnoge druge, kakor tudi uspešnice z novega albuma VI. Ni pomembno, ali Siddharto spremljamo od samega začetka ali smo se na njen vlak vključili šele pri njenem zadnjem albumu, pomembno je le, da se na koncertu prepustimo in zaupamo fantom pri pripovedovanju njihovega zadnjega poglavje zgodbe, ki ji pravimo Siddharta.

Naslednje
Tarja Turunen

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.