Predpraznični in božični sejem ARTish

Sejem ARTish: pet decembrskih terminov za nakupovanje najbolj unikatnih daril

Si sploh lahko predstavljamo zimsko sezono brez ARTish sejma, na katerem se bodo predstavili slovenski umetniki s svojimi unikatnimi izdelki, ki dokazujejo, da je ustvarjalna energija na naših tleh zelo močna. Letošnji sejem ARTish je na Gornjem trgu v starem in najlepšem delu Ljubljane potekal kar 7 mesecev (od aprila do novembra). Ljubitelji unikatnih daril pa boste ta lahko kupili tudi decembra, saj svoja vrata sejem ponovno odpre v petih terminih.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

KUCHA in Kreativni center POLIGON

Organizator

Patsolina, ARTish

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Sejem ARTish ni le navaden umetniški sejem, kjer se zbirajo ustvarjalci. Postali so prava družina, saj je to prostor, kjer si lahko obiskovalci spočijejo oči, se napolnijo z ustvarjalno energijo, ki jo s svojimi unikatnimi deli širijo ustvarjalci, se naučijo česa novega, se obdarijo in poklepetajo z ARTishani.

KUCHA in Kreativni center POLIGON bosta letos gostila decembraski ARTish.
KUCHA in Kreativni center POLIGON bosta letos gostila decembraski ARTish.

Ob Herkulovem vodnjaku v stari Ljubljani so ARTishani letos preživeli 23 sobot, na kateri se je skupaj predstavilo več kot 70 slovenskih (in tujih) umetnikov. Sezono 2019 odpirajo 31. marca v Kinu Šiška, pred nami pa je december, ko boste lahko kupili ali si ogledali darila, ki imajo posebno zgodbo. Pet terminov, ko boste lahko uživali v umetninah!

  • Miklavžev ARTish, KUCHA, 6. 12., 15.00–20.00
  • PREDpraznični ARTish, Pionirski dom, Komenskega 9, 15. in 16. 12., 10.00–19.00
  • BOŽIČNI ARTish, Pionirski dom, Komenskega 9, 22, 12., 10.00–20.00

Dodatne Informacije

Več informacij:
artish.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij jesen 2020: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”