fbpx

Prenosna savna primerna za hladnejše dni v naravi

Foto: instagram @iamsauna_official

Japonsko podjetje IAS - I am sauna je predstavilo šotor v kombinaciji s savno. Gre za popoln način uživanja na prostem tudi v hladnejšem vremenu. Projekt se pokloni tradicionalni kulturi savnanja. To pomeni, da lahko uživate v prednostih vroče savne na koncu dolgega dneva pohodništva ali kolesarjenja v divjini.

Prenosno savno lahko postavite v eni sami minuti. Zasnovana ima dva vhoda in pet oken. Celotni šotor preprečuje vdor hladnega zraka, šotorska tkanina pa je narejena iz ognjevarnega materiala.

Dimenzije šotora je 220 x 220 centimetrov in v svojo notranjost sprejme do šest ljudi. Peč na drva ima visoko kompaktnost in učinkovitost, saj v le nekaj minutah šotor lahko segreje do visokih temperatur. Kamne za savno pa preprosto postavite na vrh peči, saj ima zato izdelano ploščo.

 

Dodatne Informacije

IAS – I am Sauna

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.