Prenovljena kavarna Tromostovje

Zadnjič posodobljeno: :

V juniju je na Prešernovem trgu ponovno zaživela prenovljena kavarna Tromostovje, ki se sedaj ponaša s podobo udobne meščanske dnevne sobe na prostem s pogledi na največje znamenitosti Ljubljane.

Osnovne Informacije
Naslov

Kavarna Tromostovje
Prešernov trg
Ljubljana

Urnik

Vsak dan med 08.00 in 01.00

Kontakt

+38631872872

Z začetkom junija je spet žaživela prenovljena kavarna Tromostovje, locirana na samem Prešernovem trgu. Pod kreativno zasnovo prenove so se podpisali v arhitekturnem biroju Arhimetrics, naloga pa je bila bila ena izmed zahtevnejših, saj lokal nima običajnih arhitekturnih elementov kot so tla, stene, strop in okna. Arhitekti so prostor želeli ohraniti zračen, lahkoten in transparenten ter ga poenotiti. Prav zato so se odločili za izbor trenutno modnega žičnatega pohištva, ki je skoraj nevidno, hkrati pa zelo udobno. Prostor so funkcionalno razdelili na dva dela – kavarniškega z nizkimi fotelji in pivniškega z visokimi mizami, kjer se bodo odvijale pokušine piv. Ta del lokala je poudarjen s posebno zanimivimi senčniki, na katerih se razraščajo bele cvetlične strukture umetnice Ane Lazovski. Kavarna deluje kot sproščujoča meščanska dnevna soba sredi mesta, kjer se bodo poleg turistov z veseljem ustavili tudi domačini.

Dodatne Informacije

Več informacij:
Facebook profil Kavarne Tromostovje

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljše restavracije v Sloveniji 2021 (Gault&Millau)