Priljubljeni kuharski mojster Rudolph van Veen ponovno prihaja v Ljubljano

V soboto, 17. maja si rezervirajte čas za druženje z najbolj popularnim kuharskim mojstrom Rudolphom van Veenom iz 24 Kitchen. Udeležite se natečaja »Impresioniraj Rudolpha« in tako osvojite druženje s priljubljenim Nizozemcem.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Festival nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

ni podatka

Simpatični nizozemski kuhar Rudolph van Veen iz kanala 24 kitchen je lansko leto med svojim prvim obiskom Slovenije navdušil številne obiskovalce, ki so ga spremljali med kuharskim ustvarjanjem na Kongresnem trgu v središču Ljubljane. Vedno nasmejani Rudolph se tokrat ponovno vrača k nam, obiskal bo Festival nakupov in zabave v BTC City Ljubljana. Letos ne išče kuharskih pomočnikov, ampak boste imeli tokrat možnost, da ga očarate s svojimi sladkimi dobrotami.

Kuharski mojster Rudolph van Veen Foto: Delekkerstecupcakes.files
Kuharski mojster Rudolph van Veen Foto: Delekkerstecupcakes.files

24Kitchen bo 25. aprila na spletni strani www.impresionirajrudolpha.si objavil natečaj »Impresioniraj Rudolpha«, na katerem lahko kuharski navdušenci kanala 24Kitchen osvojijo druženje s priljubljenim Nizozemcem. Vse, kar je potrebno storiti, da na spletno stran naložijo svoj najljubši recept za torto s fotografijo ali videoposnetkom. Z malo sreče se lahko uvrstijo med 5 finalistov, ki bodo 17. maja ob 16.00 na finalnem obračunu poskušali impresionirati Rudolpha.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prvi drive-in koncert v Sloveniji: TABU na parkirišču Centra Vič