Pristno brazilsko vzdušje v brazilski restavraciji Rodizio do Brasil

Zadnjič posodobljeno: :

Mrzla Ljubljana je ta konec tedna pridobila prvo brazilsko kulinarično ponudbo in prostor za vroče zabave v avtentičnem brazilskem duhu.

Osnovne Informacije
Naslov

Rodizio do Brasil
Trg Mladinskih Delovnih Brigad 1
Ljubljana

Urnik

Od ponedeljka do četrtka: 11:00 – 23:00
Petek: 11:00 – 24:00
Sobota: 12:00 – 24:00
Nedelja: 12:00 – 22:00

Kontakt

040 316 341

Na križišču Prešernove in Rimske v Ljubljani lahko namreč od sedaj naprej uživamo v vročih ritmih in okusnih dobrotah prve brazilske restavracije v Sloveniji – Rodizio do Brasil. V tako imenovani “Churrascariji” bomo naleteli na vrhunsko ponudbo okusnih specialitet z brazilskega žara, med katerimi prevladujejo nabodala iz le najboljše, na prostem rejene govedine, jagnetine in perutnine, vedno svež solatni bar ter pester izbor osvežilnih koktejlov, s slovito Caipirinho na čelu.

»Brazilski žar je v svetu in doma izredno priljubljen, zato smo se odločili dopolniti kulinarično ponudbo v Ljubljani s pravimi brazilskimi specialitetami. Odziv je izjemen in presenečeni smo nad navdušenjem gostov in številom rezervacij”, je po otvoritvi dejala direktorica Anja Kovač.

Na povezavi www.brasil.si si lahko že v naprej izberete poslastico s “churrasco” žara na oglje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cornettoccino: kapučino v kornetu je razlog, da komaj čakamo, da obiščemo Dunaj