Pristno brazilsko vzdušje v brazilski restavraciji Rodizio do Brasil

Mrzla Ljubljana je ta konec tedna pridobila prvo brazilsko kulinarično ponudbo in prostor za vroče zabave v avtentičnem brazilskem duhu.

Osnovne Informacije
Naslov

Rodizio do Brasil
Trg Mladinskih Delovnih Brigad 1
Ljubljana

Urnik

Od ponedeljka do četrtka: 11:00 – 23:00
Petek: 11:00 – 24:00
Sobota: 12:00 – 24:00
Nedelja: 12:00 – 22:00

Kontakt

040 316 341

Na križišču Prešernove in Rimske v Ljubljani lahko namreč od sedaj naprej uživamo v vročih ritmih in okusnih dobrotah prve brazilske restavracije v Sloveniji – Rodizio do Brasil. V tako imenovani “Churrascariji” bomo naleteli na vrhunsko ponudbo okusnih specialitet z brazilskega žara, med katerimi prevladujejo nabodala iz le najboljše, na prostem rejene govedine, jagnetine in perutnine, vedno svež solatni bar ter pester izbor osvežilnih koktejlov, s slovito Caipirinho na čelu.

»Brazilski žar je v svetu in doma izredno priljubljen, zato smo se odločili dopolniti kulinarično ponudbo v Ljubljani s pravimi brazilskimi specialitetami. Odziv je izjemen in presenečeni smo nad navdušenjem gostov in številom rezervacij”, je po otvoritvi dejala direktorica Anja Kovač.

Na povezavi www.brasil.si si lahko že v naprej izberete poslastico s “churrasco” žara na oglje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!