fbpx

Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani – tokrat 1. december 2017

Kdaj je prižig prazničnih lučk v Ljubljani?! Bodite zraven, ko se prižgejo praznične luči! Praznične lučke bo Ljubljana letos prižgala namreč 'šele' v decembru. Te bodo tako zažarele 1. decembra 2017 ob 17.15, hkrati pa se bo odprl tudi Praznični sejem v starem mestnem jedru.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Prešernov trg, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Prižig prazničnih luči v Ljubljani je že tradicionalen dogodek, ki se ga udeleži veliko število Ljubljančanov.
A letos Ljubljana s prižiganjem prazničnih lučk v letu 2017 ne bo tako hitra. Če smo še lani praznične lučke prižgali 25. novembra, jih bomo letos nekoliko pozneje, natančneje 6 dni pozneje. Tako je, praznične lučke se bodo v Ljubljani prižgale 1. decembra 2017 ob 17.15. Kot vsako leto jih bo tudi letos pospremil kulturni program in nagovor župana.

Ljubljana bo praznične lučke prižgala 1. decembra 2017.
Ljubljana bo praznične lučke prižgala 1. decembra 2017.

V Ljubljani nas v okviru festivala December v Ljubljani 2017 čaka še praznični sejem na Bregu, Prešernovem, Pogačarjevem in Kongresnem trgu ter Cankarjevem nabrežju, kjer se bomo lahko ustavili na prigrizku, kuhanem vinu ali čaju. Seveda niso pozabili niti na Miklavžev sejem in Miklavžev sprevod ter seveda silvestrovanje na mestnih trgih.

Galerija – Praznične lučke v Ljubljani

Dodatne Informacije

Več informacij:
visitljubljana.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.