fbpx

Pršilo za čiščenje zraka z 41 eteričnimi olji

Puressentiel® Purifying uniči 99,9 % virusov in bakterij v zraku ter odstranjuje neprijetne vonjave

Razkuževanje je postalo del našega vsakdana. A tovrstna agresivna sredstva lahko puščajo suho, razdraženo kožo in pogosto še zelo neprijeten »bolnišnični« vonj. Zato so v francoskem družinskem laboratorij Puressentiel razvili izdelke za razkuževanje rok in površin iz 100% čistih eteričnih olj.

Zanimanje za izdelke, ki temeljijo na naravnih sestavinah, iz leta v leto narašča, zato je temu primerno tudi število ponudnikov oziroma proizvajalcev. Eden izmed njih je tudi znameniti francoski družinski laboratorij Puressentiel, ustanovljen leta 2005, ki ustvarja izjemno inovativne rastlinske izdelke za zdravje in dobro počutje. Poslanstvo znamke je črpati najboljše iz narave na okolju prijazen in odgovoren način, da bo narava v svoji najčistejši obliki dostopna vsem. Cilj je torej ponuditi izdelke, ki temeljijo na 100% ekoloških in čistih eteričnih oljih (EOBBD STANDARD*) ter so učinkoviti in varni, kar dokazujejo številne znanstvene študije. Puressentiel je prvi laboratorij za aromaterapijo s popolnim spoštovanjem do ljudi in narave, izdelki pa vsebujejo 100% čista, naravna, ekološka in veganska eterična olja.

Puressentiel® PURIFYING pršilo za čiščenje zraka

Pršilo vsebuje patentirano formulo z 41-imi 100 % čistimi in naravnimi eteričnimi olji, ki uničuje 99,9% virusov in bakterij ter znanstveno dokazano deluje virucidno, fungicidno in antibakterijsko. Poleg tega čisti in poživi prostor ter za seboj pušča svež, prijeten in naraven vonj po sivki. Uporabljate ga lahko za čiščenje in osveževanje zraka v vseh zaprtih prostorih: v kuhinji, kopalnici, dnevni sobi, stranišču, pa tudi v pisarni, ordinaciji, v avtomobilu … Sprej vsebuje 100 % sestavin rastlinskega izvora ter je brez sintetičnih dišav in potisnih plinov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!