fbpx

Puma Ferrari ION F: ujemanje človeške anatomije in avtomobila

Zadnjič posodobljeno: :

Kolaboracije med proizvajalci avtomobilov in modnimi znamkami niso nič nenavadnega, se pa vse prevečkrat zgodi, da nas končni rezultat nikakor ne navduši. V primeru sodelovanja med proizvajalcem jeklenih lepotcev Ferrari in proizvajalcem športnih oblačil Puma, pa smo povsem navdušeni.

Športni copati Ferrari ION F by Puma, poosebljajo zapeljive in klasične linije modela Ferrari F90 Stradale. Ferrarijeve čiste linije so na športni copatih lahko opazne, zaradi njih pa delujejo športno  in hkrati elegantno. Na petnem delu je pena ovita v svetlobno odbojni material, ki nas s svojo obliko spominja na prednji usmerjevalnik zraka italijanskega superšportnika.

Rdeča barva je vsekakor tista, ki bi jo pripisali Ferrariju, bodo pa športni copati kljub temu na voljo tudi v črni barvi. V vlogi vezalk imajo športni copati ION F na voljo magnetno ″zaponko″. Športni copati ION F so del nove Ferrarijeve modne kolekcije, ki poudarjajo povezavo med linijami človeške anatomije in Ferrarijevimi športnimi jeklenimi konjički. Športne copate ION F lahko kupite v izbranih Puminih in Ferrarijevih trgovinah, za njih pa bo potrebno odšteti 450 ameriških dolarjev.

Dodatne Informacije

us.puma.com ferrari.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!