fbpx

PureME – Najbolj udobna maska za vsakodnevno uporabo

Avgusta meneva pol leta od kar je svet postal pozoren na virus COVID-19. Po vseh teh mesecih in tednih smo spoznali, da smo v novi realnosti, katere del bodo zagotovo tudi zaščitne maske. Ljudje smo začeli iskati maske, ki so boljše, bolj higienske, za večkratno uporabo in predvsem udobne za nosit.

PurME ni navadna maska ​​N95. Zasnovana je bila kot maska ​​za obraz N95, ki bi jo lahko nosili v žepu, nosili več ur, dihali varno pod njo in jo zlahka ponovno uporabljali mesece, če ne leta. Oblika in material sta neposredno navdihnjeni iz silikonskih respiratorskih skodelic za usta, ki jih medicinsko osebje uporablja za dajanje kisika ljudem. Silikonska konstrukcija purME omogoča enostavno namestitev na vse oblike obrazov, saj se njegovo mehko telo ujema z oblinami vašega obraza, s čimer ustvari tesnilo, hkrati pa se počuti dovolj udobno, da ga lahko nosite več ur. S silikonskim ohišjem je purME enostavna za ponovno uporabo, pa tudi za razkuževanje. Nadomestljivi filtri pa zagotavljajo, da vam maska ​​zdrži več let.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!