Pustil vse, se odpravil po svetu, a ni pozabil na zaskrbljeno mamo

Pustil službo in šel v svet, a se ni pozabil javljati mami

Verjetno ste tudi vi že kdaj pomislili, da bi čez noč vse pustili in se odpravili po svetu. Seveda niste imeli dovolj poguma, da bi to zares storili, nekdanji model Jonathan Quiñonez pa je to dejansko naredil. Nekega dne je dal odpoved in jo mahnil po svetu. Samo mislite si lahko, kako je odreagirala njegova mama! Kot vsaka je tudi ona zaščitniška in močno zaskrbljena za svojega sina. Jonathan se tega zaveda, zato ji s potovanja pošilja zanimive pozdrave, s katerimi ji sporoča, da je z njim vse v najlepšem redu in da je živ in zdrav!

Mladenič Jonathan Quiñonez je čez noč pustil svojo službo, oprtal culo in se odpravil po svetu. Seveda je bila njegova odločitev pravi šok za njegovo mamo, ki pa mu odhoda ni mogla preprečiti. Mladi Belgijec kljub temu ni spregledal njene zaskrbljenosti, zato ji namesto SMS-ov, elektronskih sporočil ali kartic s popotovanja redno pošilja izvirne fotografije, s katerimi ji zagotavlja, da je z njim vse v redu in da ji ni treba skrbeti zanj (na fotografijah v rokah drži napis Mom I’m Fine).

PREBERITE ŠE: Ruski par, ki ima medveda za hišnega ljubljenčka

Jonathan Quiñonez na zanimiv način sporoča svoji mami, da je okej.
Jonathan Quiñonez na zanimiv način sporoča svoji mami, da je okej.

Njegova mama je zato lahko precej bolj pomirjena, če le uporablja Instagram, kjer 27-letnik fotografije objavlja pod imenom momimfine. Čeprav mora vsaka mati vedeti, kdaj je treba svoje otroke spustiti iz gnezda in sprejeti dejstvo, da imajo svoje življenje in da jih ne more imeti večno pod nadzorom, mame velikokrat ne morejo iz svoje kože in jih pretirano skrbi. Zato je lepo imeti sina, kot je Jonathan, ki ceni materino skrb in ji hvaležnost izkazuje na tako ljubeč, čeravno nenavaden način.

način.

Dodatne Informacije

Več fotografij:
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zato najbolj inteligentne ženske neprestano premišljujejo!