Pustile te bodo brez sape: najboljši fitnes modeli na Instagramu ta trenutek

Kdo so najboljši ženski fitnes modeli na Instagramu v tem trenutku? Predstavljamo vam 10 hudih bejb, od katerih se vam bo zvrtelo.

Če želite na vašem Instagramu časovnico polno zdravih obrokov, žensk z izklesami telesi in navdušujočih “pred in po” fotografij ljudi, ki so transformirali svoja telesa, imamo za vas popoln seznam. Predstavljamo vam namreč 10 najboljših fitnes vzornic v tem trenutku, ki bodo dnevno poskrbele, da dobite svojo dozo motivacije preko družbenih omrežij.

Najboljši fitnes modeli na Instagramu ta trenutek

10. Paige Hathaway (4,1 milijonov sledilcev)

View this post on Instagram

TOUGHER than any life challenge, but also more REWARDING than anything I’ve ever done. 👉🏼 I’m talking about this little stinker ✨👶🏼 right here BUT rest assured I NEED ALL THE HELP I CAN GET when it comes to maintaining a strong work life balance. This ready to drink beverage right here has enhanced ketone production which is a more efficient fuel for my brain and helps my brain be hyper-productive.  With ingredients like lions Maine mushroom and MCT oil I get enhanced brain function and stress reduction. 🧠 The Berry Genius happens to be my fave, which you can order directly from Koiosbeveragecorp.com Or you can click the link @koiosbeveragecorp in bio! They are a MUST.. I’ve even got all my friends drinking them! 😍🤤😛

A post shared by Paige Hathaway (@paigehathaway) on


Preprosto dekle iz Minnesote je postalo fitnes gurujka in spletna senzacija. Paige predstavlja svojim sledilcem veliko inspiracijo. Zmagala je na kar nekaj tekmovanj v bikiniju in se pojavila na naslovnicah več športnih revij. 32-letnica je pred kratkim v svoje življenje pozdravila novo dojenčico in drugim mamam dokazala, da lahko ostanejo fit tudi med in po nosečnosti.

9. Julia Gilas (4,9 milijonov sledilcev)

https://www.instagram.com/p/B2b4Zjsl2Dx/
34-letnica rojena v Ukrajini se je leta 2009 preselila v ZDA, saj je sledila svojim sanjam, da bi nekega dne postala manekenka. Njena kariera je začela cveteti in s tem je začela svoje popotovanje po svetu, kar pa ji je vzelo veliko časa. Odločila se je za spremembo in se posvetila fitnes manekenstvu, kjer postaja iz dneva v dan bolj prepoznavna.

8. Eva Andressa (5,3 milijonov sledilcev)


Nekoč zelo suha najstnica iz Brazilije je danes svetovna fitnes senzacija. Za to se lahko zahvali svojemu možu, športniku Jardelu Barrosu. Pod njegovim okriljem je 34-letnica postala ena od najbolj prepoznavnih ženskih fitneserk z vpadljivo postavo, ki ji je pomagala zmagati na večih tekmovanjih v bikiniju. Danes se Eva z bodybuildingom ne ukvarja več profesionalno, ampak se osredotoča na svojo manekensko kariero in prepoznavnost na družbenih omrežjih.

7. Tammy Hembrow (10 milijonov sledilcev)

View this post on Instagram

@saskicollection 🌸 tennis collection dropping soon

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on


Tammy Hembrow je zelo uspešna avstralska manekenka in fitneserka, prav tako pa blogerka mama. Podlaga za njeno slavo je bila objava fotografij njene fitnes poti, največ zanimanja pa je 25-letnica prejela zaradi svojih “pred in po” fotografij, pred nosečnostjo in po njej. S tem je namreč spodbudila mlade mame, da so po rojstvu svojega otroka zopet poskrbele za svoje telo. Danes ima svojo linijo športnih oblačil imenovano Saski Collection in fitnes aplikacijo Tammy Hembrow Fitness.

6. Anllela Sagra (11,3 milijonov sledilcev)


Anllela je leta 2010 začela z vsakodnevnimi treningi z namenom, da doseže boljše rezultate na svoji manekenski poti, kmalu pa jo je telovadba začela zanimati bolj kot manekenstvo samo. Njeno telo se je počasi transformiralo v mišičasto, takšno, kot je danes, in ji prineslo kar nekaj zmaga na tekmovanjih v bikiniju. 25-letna fitneserka ima tudi svoj program vadb in fitnes aplikacijo, prodaja lastno znamko oblačil in vodi spletno svetovalnico za preoblikovanje telesa.

5. Kayla Itsines (11,8 milijonov sledilcev)

View this post on Instagram

“If I am sore after my first workout… will it get better?”⁣ ⁣ This is something I hear so often from women in the #BBGCommunity who are just starting out with training. Firstly there is a BIG difference between being sore and being injured. It’s actually totally normal to feel a little sore after training, especially for beginners.⁣ ⁣ If your muscles are feeling sore or a little tender to touch … the answer is YES, it will get better 😄. There are things you can do to aid recovery:⁣ ⁣ ✅ Make sure you stretch after workouts ⁣ ✅ Include foam rolling in your recovery sessions (target the really sore muscles to get the most out of it)⁣ ✅ Include more magnesium in your diet, and make sure your overall diet is providing you with the right nutrition⁣ ✅ Take baths with magnesium salts⁣ ✅ Drink lots of water, hydration is SO important for recovery⁣ ⁣ #BBG #BBGCommunity ⁣ ⁣ www.kaylaitsines.com/app

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on


Kayla je 28-letna osebna trenerka in vplivnica iz Avstralije. S fitnesom je pričela že kot najstnica, kasneje pa je svoj hobi spremenila kar v posel. Ustvarila je programe za aerobiko in zdrave jedilnike. Na svoj Instagram je začela objavljati rezultate svojih strank in to je bil tudi začetek njene poti do uspeha na družbenih omrežjih. Je avtorica serije e-knjig, ki pomagajo do bikini telesa, prav tako pa je ustvarila aplikacijo Sweat with Kayla, ki je bila leta 2016 najuspešnejša fitnes aplikacija.

4. Ana Cheri (12,4 milijonov sledilcev)


33-letna Ana Cheri prihaja iz Južne Kalifornije. Za razliko od drugih vzornic na tem seznamu, ki so najprej požele “fitnes slavo” in šele nato to delile na družbena omrežja, je Ana še kot neznano dekle začela objavljati svoje fotografije in fitnes nasvete. Ko je število njenih sledilcev zraslo, je začela prejemati ponudbe za poziranje od lokalnih znamk, kasneje pa tudi od večjih podjetij. Leta 2015 se je pojavila v reviji Playboy, danes je na voljo njena lastna znamka športnih oblačil, s svojim možem pa vodita fitnes.

3. Jen Selter (12,7 milijonov sledilcev)

View this post on Instagram

Take me back to Bali 🌸

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on


Jen je v New Yorku rojena fitneserka, ki je začela telovaditi že pri 15 letih. Medtem, ko je delala na recepciji v lokalnem fitnesu, je na svoj profil začela objavljati “pred in po” fotografije napredkov. Njene fotografije so postale viralne in 26-letnica je kar hitro postala ena od bolj prepoznavnih v “fitnes svetu”. Poleg pojava v raznih revijah in televizijskih oddajah, je prav tako ustvarila svoj plan načrt, zato na Instagramu pogosto objavlja rezultate svojih zadovoljnih strank.

2. Michelle Lewin (13,4 milijonov sledilcev)


Michelle Lewin je s svojo manekensko kariero pričela na modnih pistah, nato pa se je odločila za poziranje v bikiniju. 33-letna Venezuelčanka je danes ena od najvplivnejših ljudi v svoji industriji, saj je zmagala že na mnogih prestižnih tekmovanjih. Trenutno živi v Miamiju, po podatkih Forbesa pa zasluži slabih 10 tisoč evrov na eno sponzorirano objavo. Največjih dohodek ji predstavlja lastna znamka prehranskih dopolnil in opreme za domačo vadbo.

1. Sommer Ray (23 milijonov sledilcev)

View this post on Instagram

damnit i can’t think of a caption but hey

A post shared by Sommer Ray (@sommerray) on


Ta 22-letna Američanka je trenutno na vrhu lestvice najboljših fitnes modelov. Po stopinjah svojih staršev (oba se ukvarjata z bodybuildingom), se je s fitnesom začela ukvarjati že pri rosnih 15 letih. Zmaga na kar dveh zveznih tekmovanjih športnic v bikiniju jo je spodbudila, da je začela svoje vadbe in življenjski slog deliti na družbenih omrežjih. Poleg Instagrama je aktivna tudi na YouTubu, kjer ima preko 1,5 milijona naročnikov.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Rušenje stereotipov: ženske so dvakrat boljše voznice od moških, pravi nova raziskava, gledali pa so TA kriterij