fbpx

Pužman Farm Glamping: intimni podeželski kotiček za romantičen pobeg

Ko si zaželite pravega pobega, nekam, kjer vas res nihče ne bo motil, vam predlagamo, da obiščete intimni podeželski kotiček, Pužman Farm Glamping, kjer sta le dva šotora.

Pužman Farm Glamping boste našli v Lancovem, v občini Radovljica. Majhen, intimni podeželski glamping, ki ima le dva prostorna šotora, ponuja čudovit pogled na slovenske gore.

Pužman Farm Glamping (Foto: Booking.com)
Pužman Farm Glamping (Foto: Booking.com)

Oba ponujata teraso s pogledoma na vrt, kuhinjo s hladilnikom in mikrovalovno pečico, kopalnice s prho pa so skupne. Glamping seveda nudi tudi brezplačen WiFi, prav tako je brezplačno zasebno parkirišče.

Lesen šotor je namenjen maksimalno trem osebam, ob njem jemanjka vroča kopel. Zato je idealen za kakšen romantičen pobeg. Večji šotor pa je namenjen štirim osebam in je zato toliko bolj primeren za družino.

V sklopu glampinga boste imeli na voljo opremo za peko na žaru in teraso, kjer se boste lahko predajali soncu.

Pužman Farm Glamping (Foto: Booking.com)
Pužman Farm Glamping (Foto: Booking.com)

Kaj lahko počnete v Pužman Farm Glampingu? Obiščite Radovljico. Ta vam s svojimi razglednimi vrhovi, čistimi rekami in prostranimi gozdovi ponuja prostor za aktivna doživetja. S kolesom ali peš se povzpnite na razgledne točke, kulturne zanimivosti mesta Radovljica in njegove okolice lahko odkrivate na tematskih ali drugih pohodnih poteh. Sprehodite se lahko tudi na Bled, s kolesom pa tudi do drugih zanimivih gorenjskih krajev. Na reki Savi in v okolici so na voljo številna športna doživetja v vodi. Kot družina se lahko podate na tematsko pot v spremstvu ljubke čebelice, na minigolf in zlatokop, na rafting ali pa v lokostrelski parkur Draga.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!