q-JAYS: najmanjše slušalke na svetu

q-JAYS slušalke
Zadnjič posodobljeno: :

q-JAYS, najmanjše slušalke na svetu švedske znamke Jays AB, so kar je Anastacia med pevkami, ko se za glasom skriva stas, ki ga nismo pričakovali. Za določen volumen so pač potrebne določene kapacitete. A kot Anastacia, tudi q-JAYS kljubujejo fiziki, saj v svojem drobnem čepkastem telescu skrivajo vrhunsko kvaliteto.

Osnovne Informacije
Znamka

Jays

Model

q-JAYS

Cena

399€

Trgovina

Jays

q-JAYS so druga generacija istoimenskih slušalk čepkov znamke Jays AB zapakiran v kar najmanjšo možno ”pakungo” nastalo s CNC in laserskim rezanjem. To pomeni, da na uho pašejo kot ata na mamo. Vsaka slušalka ima vgrajena dva zvočnika (en za nizke, drugi za srednje in visoke frekvence), akustični filter, premore pa tudi druga tehnična znanja, s pomočjo katerih izpili zvok do popolnosti.

PREBERITE ŠE: Najboljše ušesne slušalke, ki nudijo videz in kvaliteto

Veliki plus so zamenljivi kabli. Pa ne samo zaradi daljšega roka trajanja samih slušalk, ampak, ker lahko slušalke uporabljate za različne platforme, kot so iOS, Windows, Android in Audio. Kljub majhnosti je ohišje izjemno vzdržljivo, saj se pod mat lupino, ki je odpora na praske in odtise, skriva nerjaveče jeklo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.jays.se

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Test: Samsung Galaxy S21 Ultra je telefon, ki je za leto 2021 postavil izjemne standarde!