Ralph Lauren: sedaj si lahko naročite personalizirano polo majico

Foto: Ralph Louren
Zadnjič posodobljeno: :

Ameriški modni velikan Ralph Lauren je tudi v letošnjem letu stopil korak naprej. V svojem imperiju je razvil prav posebni program, kjer bo njegov najbolj slavni izdelek - polo majico, možno izdelati po lastnem okusu. Gre za program “Polo po naročilu”. Ta ikoničen kos garderobe bo tako dobil prav poseben in osebni podpis.

Ralph Lauren je vodilna blagovna znamka na svetu na področju oblikovanja, trženja in distribucije vrhunskih izdelkov za življenjski slog. Že več kot 50 let se ugled in prepoznavna podoba Ralpha Laurena nenehno razvijata na vse večjem številu izdelkov, blagovnih znamk in mednarodnih trgov.

Foto: Ralph Lauren

Njihove blagovne znamke so brezčasne in njihovi potrošniki vedo, da blagovna znamka s svojim inovacijami sledi njihovemu življenjskemu slogu. S takšnim duhom si znamka vedno prizadeva ustvarjati in dosegati nove načine, kako zaživeti v svetu Ralpha Laurena.

Prav zato so v podjetju izdelali program, ki bo v izdelavo aktivno vključil tudi svojega kupca. Majica bo na voljo v kar 24 različnih kombinacij, pri čemer si boste izbrali barvo in ustvarili svojo kombinacijo ovratnika, rokavov in napisa. Cena majice je 140 evrov. Program bo na voljo le na uradni spletni strani podjetja. V naslednjih mesecih pa naj bi dodali še dodatne grafične podobe in logotipe.

Dodatne Informacije

ralphlauren.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!