Range Rover Sentinel: premična luksuzna trdnjava

Range Rover Sentinel
Zadnjič posodobljeno: :

Range Rover Sentinel bodo izdelovali pri Land Rover Special Vehicle Operations, ki sicer skrbi za tiste posebna, oziroma ekstra različice Range Rover avtomobilov. Sentinel je pravzaprav premična trdnjava z neprebojnim steklom, streho odporno na eksplozije in sistemom za pobeg v sili.

Range Rover Sentinel bo uporabniku priskrbel vso varnost, ki mu jo oklepljeni avtomobil lahko zagotovi. Dizajn, materiali in oprema so takšni, kot jih zasledimo v luksuznih različicah Range Rover Autobiography SUV-jih. Sentinel je tako varno zatočišče z visoko mero udobja.

Prednost Range Rover Sentinela je v varnosti ki jo ponuja. Ima neprebojno steklo in posebno varnostno kletko okoli potniškega prostora, ki je narejena iz trdih in odpornih materialov. Če pride do poškodbe pnevmatike, lahko zaradi varnostnega sistema v njih, prevozimo še več kot 50 kilometrov dolgo pot, pri hitrosti do 80 km/h. Stranski paneli, dno avtomobila in streha so pripravljeni na moderne načine napada, ki so največkrat neobičajni in pogosto vsebujejo doma narejene eksplozivne naprave. V primeru da postane Sentinel nemobilen, je omogočen pobeg skozi oklepljeno zasilno loputo, ki se nahaja v prtljažnem prostoru.

Vsa vgrajena zaščita zahteva svoj davek, ki se pozna pri dodatni teži. Sentinel tehta preko 4.400 kilogramov, zaradi česar potrebujemo več moči, če želimo zagotoviti udobno in po potrebi hitro vožnjo. Range Rover Sentinel ima vgrajen 5,0-litrski V 8-valjni motor s 380 konjskimi močmi, ki kljub teži požene Sentinela do ‘stotice’ v 10,4 sekundah. Sentinel ima prilagojeno podvozje in izboljšan zavorni sistem in je popolnoma ohranil svoje terenske zmogljivosti. Pomembneži, ki potrebujejo dodatno zaščito, si bodo lahko le to privoščili v obliki privlačnega, Range Rover paketa.

Galerija slik: Range Rover Sentinel

Dodatne Informacije

Več informacij:
landrover.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Za moške: kako ženska dojema tvoj avto in kaj ji pove o tebi?