Razišči festivalsko poletje, ujemi ikonične trenutke

Renault Captur in Kadjar, mali in veliki pustolovec, iz danes najbolj priljubljenega avtomobilskega segmenta t. i. crossoverjev, se v najbolj ikonični zgodbi tega poletja odpravljata na regijske glasbene festivale. Tam bosta v družbi blogerjev Ajde Sitar in Jureta Marolta odkrivala navdihujoče svetove glasbe, kulinarike, mode in narave ter jih skozi ujete ikonične trenutke delila z vsemi nami.

Renault crossoverja Captur in Kadjar sta zvedava raziskovalca in najboljša pustolovca z avanturističnim značajem. V iskanju užitka in novih izkušenj nas Captur in Kadjar zapeljeta v neznano in nam pomagata odkriti povsem nove svetove. Primerna sta za ljudi, ki radi preizkušajo novosti in se prepuščajo polnim življenjskim trenutkom, ter za ljudi, ki se pri velikih izzivih ne bojijo biti drzni. Svoje zgodbe so pripravljeni deliti in še naprej sprejemati izzive, da le ne bi česa, kar ponuja življenje, izpustili. V družbi blogerjev Ajde Sitar in Jureta Marolta bosta tako odkrivala regijske glasbene festivale, kulinariko, modo in naravo ter jih skozi ujete ikonične trenutke delila z vsemi nami. Zapeljimo se z njima v neznano in ju spremljajmo prek Facebookove strani Renault Slovenija, Instagramovega profila @Renault_si ali na Snapchatu renaultsi.

PREBERITE ŠE: Test: Novi Renault Kadjar Bose Edition – za vse okuse in potrebe

Ujemi ikonične trenutke tega poletja.
Ujemi ikonične trenutke tega poletja.

Fresh Island

Peta izdaja urbanega glasbenega festivala Fresh Island bo postregla s pestrim dogajanjem na eni od najlepših hrvaških plaž. Festival bodo 12. julija odprli Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Big Narstie, Chip in Logansama. Dan pozneje bodo festivalski oder zavzeli Kehlani, DJ Premier, Statik Selektah in Latin Prince, 14. julija pa bodo festivalsko dogajanje sklenili Chris Brown, Shakka, Westwood in DJ Trauma. In kaj še obljubljajo organizatorji? Tam bodo številni DJ-ji, MC-ji, priložnosti za nepozabne žure na ladjicah in žure ob bazenih ter najboljši hiphop, R&B in grime.
Kje? Zrće, Pag, Hrvaška.
Kdaj? Od 12. do 14. julija.
fresh-island.org

CMA

Druga sezona projekta Croatia Music Adventures, ki bo letos potekal na kar petih odrih, bo to poletje gostila svetovno priznane DJ-je na plaži Banje, eni najlepših plaž na Hrvaškem. V dveh dneh se bo predstavilo deset DJ-jev, med njimi tudi Sigma in Clean Bandid Dj Set. Najbolj znan duo Sigma bo z uspešnico Nobody To Love ter številnimi drugimi nastopil na prvem festivalskem večeru. Med nastopajočimi bo letos tudi kultni britanski DJ Maestro, ki bo predstavil svojo zadnjo soul in funk kompilacijo Nine Simone.
Kje? Banje, Dubrovnik, Hrvaška.
Kdaj? Od 28. do 29. julija.
croatiamusicadventures.com

Razišči festivalsko poletje.
Razišči festivalsko poletje.

Defected

Prizorišče Garden Tisno je zelo priljubljeno med tujimi organizatorji festivalov in tako letos prvič na Hrvaško prihaja Defected, ena izmed najbolj spoštovanih blagovnih znamk v plesni glasbi. Edinstvena lokacija na obali bo gostila svetovno znane izvajalce s celega sveta, ne bo pa manjkala niti zabava v klubu Barbarella’s in zabava na posebej prirejeni party ladji. Na festival Defected tako prihajajo Basement Jaxx, Sam Divine, Julio Bashmore, Roger Sanchez, Kenny Dope, Riva Starr, Sandy Rivera ter mnogi drugi.
Kje? Garden Resort, Tisno, Hrvaška.
Kdaj? Od 11. do 15. avgusta.
defected.com/croatia

V galeriji najdemo namige za obvezno “festivalsko opremo”, ki je nikar ne pozabimo doma.

Dodatne Informacije

Facebook: Renault Slovenija
Instagram: @Renault_si
Snapchat: Renaultsi

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jaguar i-Pace: zlati standard postal še boljši