Razlogi, zaradi katerih vas bo vsaka ženska zapustila

Ste čustveno nedosegljivi?

Foto: Envato

Se bojite čustvene navezanosti? Zbežite, ko čutite, da bi lahko iz bežnega razmerja nastalo nekaj več?

Morda sploh ne veste, da imate kakršenkoli problem v odnosih in vam sploh ni neobičajno, da vam nikakor ne uspe ustvariti kakovostnega partnerskega odnosa. Morda si mislite, da ste pač takšni.

Verjamete, da imate veliko izkušenj, ker ste zamenjali že veliko partnerjev, vendar, iskreno nimate nobenih čustvenih izkušenj, ker se niste nikoli popolnoma predali, ker niste dopustili, da bi vas preplavili občutki.

Nikoli niste postavili predse druge osebe, ker je niste nikoli razumeli niti vas ni zanimalo, kako se v resnici počuti, kaj hoče, kaj potrebuje in kako jo lahko osrečite.

Ženske se lahko zlahka in strastno zaljubijo v čustveno nedosegljive moške, zato verjetno mislite, da imate z ženskami veliko uspeha, vendar se slej ko prej vsaka ženska vpraša, zakaj bi nenehno vlagala v takšnega moškega. Zakaj bi bila nezadovoljna in negotova, če si zasluži več. Če lahko ima nekoga, ki jo sprejme in ljubi, vsaj toliko kot ona njega.

Če še niste vedeli, ste čustveno nedosegljivi imate težave s strahom pred intimnostjo, napačnim konceptom odnosa.

To so razlogi, zakaj vas bo zapustila vsaka ženska. Če jih prepoznate kot svoj vzorec vedenja, potem lahko nekaj storite glede tega.

Nočete načrtovati

Morda verjamete, da ste zelo spontani in da načrti ubijajo romantiko. V resnici samo nočete, da bi morali izpolniti dogovor, želite narediti le prostor za svoje impulzivno vedenje in vas sploh ne zanima, kako se počuti druga oseba.

Vse kar si želite je spolni odnos brez obveznosti. Foto: Somnox Sleep / Unsplash

Mogoče je čas, da se vprašate, ali druga oseba že ima svoje načrte, v katere mora najti čas za vas ali obveznosti, ki jih mora prestaviti. Začnite obnašati kot odrasla oseba, ki ve, da drugi ljudje niso njegove igrače.

Ne hodite na zmenke

Povabite jih le v svoje stanovanje, kjer gledate televizijo, se malo pogovarjate in imate spolni odnos. In prej, ko vam uspe odigrati ta scenarij, bolj ste zadovoljni.
Mislite, da ji ne potrebno pihati na dušo, jo osvajati, hoditi na romantične zmenke, prinašati cvetje in večerjati ob svečah.

Če bo to naredila ona, se ji se boste začeli izogibati, ker je to znak, da od vas pričakuje nekaj, česar ji niste pripravljeni dati, še manj pa ste pripravljeni o tem govoriti.

Ni čustvene izmenjave

Ne zaupate ji in nočete njenega zaupanja. Ni vam mar, kako je preživela dan, kaj jo je vznemirilo, česa se veseli, ali jo kaj straši in skrbi. V resnici si je ne želite spoznati, ne zanima vas povezovanje z njenim bitjem, njenim srcem in dušo, če že imate njeno prisotnost in njeno telo.

Ona si želi poljubov in pozornosti. Vi, nič od tega. Foto: Andrea Piacquadio / Unsplash

Vam je morda to dovolj, ker ste dejansko nezadovoljna in neizpolnjena oseba, vendar nobena ženska ne bo dolgo ostala v tako površnem odnosu. Ženske imajo rade intimnost in se navadno povezujejo, delijo svoje misli in občutke, gradijo intimnost in zaupanje, kar pri vas ni mogoče.

Ni redne komunikacije

Brez komunikacije – brez čustvenih naložb. Pokličete jo le, če imate konkretne predloge (o tem, v čigavem stanovanju boste preživeli večer), torej ko ste prosti in nimate pametnejšega dela. To je neskončno žaljivo in če ne razumete, zakaj, vprašajte žensko, naj vam razloži.

Ni nežnosti

Morda imate spolne odnose, vendar brez crkljanja in ne spite skupaj. Vedno imate razlog, zakaj morate oditi, da se odmaknete iz situacij, ki grozijo, da bi lahko postale bolj intimne. In to je žaljivo in jasno kaže, da imate strah pred intimnostjo.

V svojem življenju ne delate prostora za drugo osebo

Ne zanima vas srečanje z njenimi ali vašimi prijatelji, ne hodite na družinska srečanja, pravzaprav ne delite nobenega drobca vsakdana – živite svoje življenje in se upirajte vsem njenim poskusom, da bi postala del vašega življenja.

In, ko se boš zaljubil, bo odšla. Foto: Rodnae Productions / Unsplash

In to se vam zdi čisto v redu? Zaradi tega vas bo slej ko prej zapustila vsaka ženska, saj ji bo jasno, da z vami nima česa graditi, to je žalostno.

Mogoče se povezujete z ženskami, s katerimi ne želite imeti ničesar resnega in pričakujete, da boste morda nekoč naleteli na nekoga posebnega, s katerim boste želeli graditi prihodnost, ko boste na to pripravljeni.

Resnično verjamete, da vam bo to uspelo s takšnim obnašanjem? Morda se boste zaljubili in ženska tega glede na vaše obnašanje sploh ne bo prepoznala in bo odšla!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!