Otroci jih obožujejo: 5 najboljših družinskih kampov na Hrvaškem

Foto: Unsplash/Dragos Gontari
Zadnjič posodobljeno: :

Otroci se že nadvse veselijo morja, ker pa malih raziskovalcev ni lahko zadovoljiti, smo izbrali nekaj najboljših hrvaških kampov, kjer bodo ves čas imeli kaj početi.

Campsite Straško

Plaža posuta z drobnimi kamenčki in kopica aktivnosti sta le dva izmed razlogov, zakaj veliko družin izbere kamp Straško v Novalji na Pagu. Kamp, ki se je preobrazil v štirizvezdični družinski resort, najdete v senci hrastovega gozda. Na voljo je 900 parcel za kampiranje, vse imajo na voljo vodo in elektriko. Za male goste so na voljo otroške sanitarije in previjalnice. Če vam kampiranje ne diši, pa imajo za vas mobilne hišice treh kategorij. Adria in Premium se ponašajo s prostorno teraso, Superior pa so kot nalašč za družine z otroki.

Aminess Maravea Camping Resort

Štirizvezdični resort je kot nalašč za umirjene počitnice v senci hrastovega gozda ali živahen oddih z najmlajšimi. Kamp, ki se nahaja v bližini Novigrada, nudi parcele ob morju, v senci dreves ali na prostem. Vsa so opremljena z elektriko, nekatere tudi z vodo, satelitsko povezavo in brezžičnim internetom. Na voljo so tudi mobilne hišice v petih tematskih vasicah, Amber Sea Luxury Village, Mediterranean Premium Village, Istrian Premium Village, Relax Premium Village, Miramí Family Village in Classic. Vse se pohvalijo z veliko teraso, spalnicama in klimo, gostom so na voljo zunanji bazeni, medtem ko na vašo željo vsako jutro dostavijo svež kruh.

Campsite Solaris Beach Resort

Blizu Šibenika se nahaja Solaris Beach Resort, ki slovi po raznovrstnih plažah in atraktivnem vodnem parku. Kamp se nahaja v senci borovcev, obraščen z dišečo sredozemsko vegetacijo. Izbirate lahko med različnimi parcelami ob morju in med borovci, vse pa so opremljene z elektriko, vodo, satelitskim signalom ter brezžičnim internetom. Družine se bodo razveselile družinskih kopalnic, lastniki kosmatincev pa tušev za štirinožce.

Istra Premium Camping Resort

V Poreču se nahaja med družinami nadvse priljubljen kamp Istra Premium Camping Resort. Maskota kampa, kozica Maro poskrbi za nasmeške na otroških obrazih, kamp pa nudi vrsto aktivnosti za najmlajše. Od Mini klubov za vse starosti, do kluba za najstnike, prav vsak član družine najde nekaj zase. Na voljo je šest različnih vrst parcel, od tistih ob morju, do tistih v osrčju sredozemskega zelenja. Najbolj privlačne so brez dvoma Mega Luxury Mare parcele, ki imajo neoviran dostop do obale.

Polidor Family Camping Resort

Blizu Bijele uvale v Funtani se nahaja Kamp Polidor, ki velja za otrok in kosmatincem prijaznega. Vse leto odprt kamp lahko nastani do 300 gostov, ti pa lahko izbirajo med parcelami za kampiranje, mobilnimi hišicami in glampingom. Do plaže, ki je le nekaj sto metrov stran, vas zapelje Polidor vlakec, kar bo za otroke prav zagotovo zanimiva izkušnja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!