fbpx

Wine Residence Cattunar: družinski hotel, pisan na kožo ljubiteljem žlahtne kapljice

Foto: Booking.com

Družina Cattunar je v bližini istrske Brtonigle ustvarila pravi raj za ljubitelje vina - Wine Residence Cattunar.

Po dolgih letih delovanja v vinogradništvu in pridelavi vina, se je družina Cattunar odločila, da svojim gostom v sklopu vinske kleti ponudit tudi prenočišča. Tako je nastala Wine Residence Cattunar, ki pa še zdaleč ni namenjena le ljubiteljem vina. Luksuzno opremljena vila je umeščena med vinograde in nasade oljk, nedaleč stran od malega istrskega mesteca Nova Vas.

V sklopu objekta je družina uredila tri vrste sob – Junior suite, Delux suite in Deluxe sobe. Prve se lahko pohvalijo z veliko teraso, od koder se razprostira pogled na vinograde, vse do slovite Učke. Prostorne in elegantne suite Deluxe odlikuje unikatno pohištvo, zaradi velikosti pa so kot nalašč za družinski oddih, po drugi strani pa so sobe Deluxe bolj primerne za pare, ki si želijo intime in nekaj zasebnosti za romantičen oddih.

Vinska klet Cattunar, ki se nahaj v sklopu objekta, vas ne bo pustila ravnodušnih. Tudi kulinarična ponudba, z odličnim zajtrkom iz lokalnih proizvodov, bo zadovoljila še najbolj zahtevne goste. Za bolj miren oddih se lahko zapeljete do obale ali pa si ogledate katerega izmed priljubljenih istrskih mest. Otroci bodo navdušeni nad bližino vodnega parka Istralandija, ki je le 3 kilometre oddaljen od rezidence.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!