fbpx

Razstava Maybelline 2011

Blagovna znamka Maybelline New York je javnosti razkrila težko pričakovani koledar v omejeni izdaji. V ospredje je postavila priznane in mlade uveljavljene modele, ki v živobarvnih portretih in edinstvenih make-up stajlingih izdelkov Maybelline New York poosebljajo utrip mesta, ki nikoli ne spi in prav nikogar ne pusti ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Lounge bar Salon, Trubarjeva, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Blagovna znamka Maybelline New York je javnosti razkrila težko pričakovani koledar v omejeni izdaji. V ospredje je postavila priznane in mlade uveljavljene modele, ki v živobarvnih portretih in edinstvenih make-up stajlingih izdelkov Maybelline New York poosebljajo utrip mesta, ki nikoli ne spi in prav nikogar ne pusti ravnodušnega. Fotografije priznanih modelov, ki krasijo ta unikaten umetniški izdelek, je v objektiv znova ujel lovec trenutkov v modi in umetnosti – Kenneth Willardt. Edinstven koledar s posameznimi fotografijami si bo možno ogledati tudi v Sloveniji, natančneje na razstavi Maybelline 2011, ki jo bo letos prvič ekskluzivno gostil urbani lounge bar Salon na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Fotografije bodo razstavljene od 4. do 18. februarja 2011.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.