Reach79: ovitek za iPhone 6, ki poveča moč mobilnega signala

Ovitek za pametni telefon Reach79

Reach79 je pametni ovitek, ki odgovori na molitve tistih, ki prosijo za dober mobilni signal. Kajti čeprav je prav neverjetno, koliko stvari lahko postorimo z iPhonom; rezerviramo hotel, preverimo srčni utrip,... je večina pametnih telefonov, kljub vsem priboljškom, ki so jih dobili v zadnjih letih, v resnici ''močnih'' le toliko, kot je močen signal. Torej nič več prenosov, ki se vlečejo kot kurje črevo in prekinjanja klicev zaradi tehničnih motenj.

Reach79 ovitek, ukrojen po meri pametnega telefona iPhone 6 in 6 Plus, ne samo krepi ”imunskega sistema” iPhona in z dodatno, pozlačeno anteno poveča moč mobilnega signala za faktor 1.6 (največ za 100% od izhodiščne točke), ampak tudi ščiti telefon pred padci. Je torej eden redkih ovitkov, ki nadgrajuje telefon in ga ne zgolj varujejo pred padci in udarci. Njegova posebna antena namreč združi moči z interno anteno iPhona ter tako ojača moč signala.

PREBERITE ŠE: Batmobile iPhone 6 ovitek

Ovitek Reach79 izboljšuje mobilni signal iPhona, hkrati pa ga tudi ščiti pred padci.
Ovitek Reach79 izboljšuje mobilni signal iPhona, hkrati pa ga tudi ščiti pred padci.

Reach79 je prestal neodvisen test in pridobil CTIA certifikat, kar pomeni, da upraviči pričakovanja in je za iPhonov mobilni signal to, kar je za Popaja špinača. Večja moč pa nima samo neposrednih, ampak tudi posredne učinke, saj zato baterija zdrži dlje, ker iPhonu ni treba tako zelo napenjati sil, da ujame signal. Ovitek za iPhone 6 stane cca. 53 evrov, za model Plus jih boste morali odšteti še cca. 10 več.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.reach79.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši domači projektorji 2021: projektorji za domači kino