Ready for PlayStation 5: serija televizorjev Bravia, ki so pripravljeni na vse!

Zadnjič posodobljeno: :

Sony je napovedal serijo televizorjev Bravia, ki so pripravljeni na prihod igralne konzole Playstation 5. Slednjo pričakujemo v prihajajočo praznično sezono.

Prvi Sonyjevi televizorji Ready for PlayStation 5 vsebujejo izjemne modele linije XH90 4K HDR Full Array LED in ZH8 8K HDR Full Array LED. Model XH90 prikaže igralne posnetke z izjemno ločljivosti 4K pri 120 fps z zelo nizkim vstopnim zamikom 7.2ms, model 7H8 pa je zmožen prikaza izjemno podrobnih posnetkov ločljivost 8K, obenem pa prikaže igralne posnetke v ločljivosti 4K in odlično hitrostjo slike 120 fps (podprte specifikacije se lahko razlikujejo glede na izbrano igro PS5). Oba televizorja zagotavljata izjemno igralno izkušnjo s konzolo PS5.

Playstation 5 prihaja to praznično sezono.
Playstation 5 prihaja to praznično sezono.

Televizorje iz serije Ready for PlayStation 5 odlikuje tudi način BRAVIA Game Mode, ki uporabnikom omogoča, da samodejno igrajo na konzoli PS5 z nizko latenco. Zahvaljujoč načinu BRAVIA Game Modu lahko uporabniki hkrati prebudijo televizor in konzolo z brezžičnim daljincem DualSense ter neopazno upravljajo s konzolo PS5 zgolj z uporabo daljinca.

Sonyjevi televizorji omogočajo osupljivo sliko živahnih barv in čudovitih kontrastov s pomočjo slikovnega procesorja X1, ki je vodilni v svojem razredu. Za resnično dih jemajočo izkušnjo poskrbi tudi zvok vrhunske kakovosti, ki prihaja naravnost iz televizijskega zaslona. Sonyjeva lastna vrhunska tehnologija popolnoma potopi uporabnike v igri nove generacije, ki jo ponuja PS5.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sony.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši nizkocenovni poceni pametni telefon 2020