Reakcija moškega, ki s simulatorjem poroda izkusi porodno bolečino

Simulator poroda

Pa naj še kdo reče, da ženske ne prenesejo bolečine. Ste se kdaj vprašali, kako bi moški prenesli porodne bolečine? Ta moški se je odločil, da na lastni koži preizkusi, kako boleč je porod. Naj izdamo samo toliko – moški, sram vas je lahko! Imate srečo, da se prikrajšani za to neznosno bolečino.

Ste se kdaj vprašali, kako bi moški prenesli porodne bolečine? Porodna bolečina je stalen spremljevalec poroda. Občutenje bolečine je resda različno, večina porodnic pa jo opiše kot najhujšo bolečino, ki so jo kadarkoli izkusile v življenju. Resda so pred časom znanstveniki ovrgli ljudsko verovanje, da imajo ženske višji prag bolečine, saj da imajo močnejši imunski sistem, narava pa je z nižjim pragom bolečine poskrbela, da dovolj hitro zaznajo, da z organizmom ni vse v najlepšem redu. Moški, menite, da bi se med porodom odrezali bolje? Dvomimo!

PREBERITE ŠE: Študenti in upokojenci – tako različni, a tako zelo podobni

Kričal je kot ''ženska''.
Kričal je kot ”ženska”.

Kako junaške so v resnici ženske ob porodu, še dodatno izpričuje ta posnetek (glej zgoraj), ki prikazuje, kako se v eksperimentu s simulatorjem poroda z bolečino sooča moški. Ta predstavnik njihove vrste moškim verjetno ni ravno v ponos, saj  so ga porodne bolečine hitro dotolkle. Tudi moška iz spodnjega posnetka nista nič boljša …

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako prepoznamo, da nam nekdo laže?