fbpx

Recept: oreogazmični rjavčki (brownieji)

Recept za oreogazmične rjavčke

Rjavčki, ki jim pogovorno rečemo kar brownieji, so priljubljeno pecivo iz Amerike, ki pa se je odlično prijelo tudi pri nas. Tokrat vam predstavljamo najbolj razvratno obliko rjavčkov, kar jih obstaja. Narejena je s pomočjo piškotov Oreo, in od tod tudi ime: oreogazmični rjavčki. Recept, s katerim boste doživeli kulinarični orgazem!

Želite doživeti kulinarični orgazem? Potem se lotite recepta za oreogazmične rjavčke oz. brownieje, ki vas bodo potešili bolj kot vroča noč v postelji! Morda rahlo pretiravamo, a to vseeno ni daleč od resnice. Ne verjamete? Naj vam dokažemo!

PREBERITE ŠE: Recept: rjavčki Katharine Hepburn

Ob sočnih oreogazmičnih rjavčkih se bodo prav vsem pocedile sline.
Ob sočnih oreogazmičnih rjavčkih se bodo prav vsem pocedile sline.

Rjavčki so mešanica med piškoti in torto, ameriška klasika, ki smo jo za svojo vzeli tudi pri nas. Kdo pa se brani dobrega? Oreogazmični rjavčki so najbolj ”packasta” različica browniejev, v dobesednem in prenesenem pomenu. Zaradi njih bodo grešili tudi tisti, ki se držijo stroge diete, saj so neustavljivo privlačni, podlegli pa jim bodo tudi kulinarični puristi.

Oreogazmični rjavčki predstavljajo novo obliko kulinaričnega užitka. ''Foodporn'' v najbolj dobesednem pomenu.
Oreogazmični rjavčki predstavljajo novo obliko kulinaričnega užitka. ”Foodporn” v najbolj dobesednem pomenu.

To je recept za sladico, ki je tako razvratna, da bi jo morali prepovedati, a bo postal vaša najljubša sladka pregreha, po uživanju katere boste težko dihali … ker se boste prenajedli! Naj se kulinarični razvrat začne. Pohitite, da jih prej ne prepovejo! V spodnjem videoposnetku dobite vsa potrebna navodila. Od sestavin do postopka priprave teh oreogazmičnih rjavčkov.

Recept: oreogazmični rjavčki (brownieji)

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.