Red Bull Goni Pony 2018: s ponijem na Vršič

Ste pripravljeni na enega najtežjih vzponov na Vršič? Seveda ste. Zato se boste udeležili kolesarske preizkušnje Red Bull Goni Pony 2018, kjer se boste s ponijem povzpeli na naš najvišji cestni prelaz.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kranjska Gora
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
20,00 €

Star slovenski pregovor pravi: »V tretje gre rado, v četrto pa Rado in ekipa poženejo hudiča na vrh Vršiča!« Po treh rekordnih izvedbah se Red Bull Goni Pony 2018  konec maja na vršiško cesto vrača še večji, številčnejši in bolj spektakularen kot kadarkoli. Nimaš kolesa? Prebrskaj svojo, očetovo in sosedovo garažo! Nimaš retro oprave? Prebrskaj mamino, babičino in taščino omaro! Prijave na Red Bull Goni Pony so odprte.


Vzpon na Vršič – “kolesarski Triglav” je obvezna trofeja vsakega resnega slovenskega kolesarja. Merjeno od hotela Lek v Kranjski Gori imate pred sabo 13,5 kilometra vzpona z 801 višinskim metrom na 1611 metrov nad morjem. Naklon je do 10,8 %, 24 s kockami tlakovanih serpentin. Lani je ciljno črto na vrhu prelaza prečkalo več kot 800 tekmovalcev in tekmovalk. Aktualni rekord: 44 minut in 30 sekund.

Dodatne Informacije

Več informacij:
redbull.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!