fbpx

Restavracija Mandala: nova veganska postojanka pozitivne energije

V središču Ljubljane vas vabi nova veganska restavracija Mandala, ki je prava oaza miru in dobrega počutja. V prostor so tako umestili jantro vastu puruša, ki širi pozitivno energijo, restavracijo pa spremenili v prostor s sedmimi območji oziroma s sedmimi čakrami, kjer si lahko vsak gost izbere svoj najljubši kotiček ali pa preprosto malce eksperimentira.

Osnovne Informacije
Naslov
Restavracija Mandala
Podhod Ajdovščina 4
Ljubljana
Urnik
Od ponedeljka do petka od 11.00 do 17.00. Sobota, nedelja in prazniki zaprto.
Kontakt
01 820 180 79

Gostje lahko v restavraciji Mandala uživate v samopostrežnih dnevnih kosilih in v stalni ponudbi, kjer se jedi menjajo sezonsko. Na voljo so razne pastirske pite, jedi na žlico, lazanje, žepki iz pirine moke, zelenjavni ražnjiči, palačinke, odlične testenine Radha Govinda itd. Žejo si lahko potešite z mango lasijem iz riževega mleka, limonado iz agavinega sirupa, pa tudi s priljubljeno kambučo. Posebna energetsko čista voda je na voljo v vrču Vita Juell iz posebnega stekla brez primesi svinca ter s palico z ajurvedskimi kristali, ki vodo obogatijo z energijo. Sladkosnedi boste prišli na svoj račun s presnimi torticami različnih oblik in okusov, z veganskimi torticami s posebnimi sladili iz datljev in z drugim dobrotami!

Veganska restavracija Mandala
Veganska restavracija Mandala

Med drugim v Mandali ponujajo tudi pogostitve in najem prostora v popoldanskem času za razne tematske večere, zaključene družbe, seminarje, ipd., po novem letu pa bodo na voljo tudi študentski boni.

Galerija: Restavracija Mandala

Dodatne Informacije

Več informacij:
restavracija-mandala.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!